Woning ontruiming

Laat Smaragd uw woning ontruiming regelen

Als woningcorporatie wordt u geregeld geconfronteerd met een woningontruiming. Maar ook als huiseigenaar of nabestaande van een overledene kunt u in de situatie komen waarin u direct moet ontruimen. Een woning is verlaten of achtergelaten, persoonlijke bezittingen zijn uitgezocht en waardevolle zaken opgehaald, wat nu te doen met de resterende inboedel waar niemand nog op zit te wachten? In dergelijke gevallen kunt u het best besluiten om de woningontruiming professioneel uit te besteden. U komt dan vanzelf terecht bij Smaragd Express. Waarom? Wij gaan professioneel en (kosten)efficiënt te werk en wij bieden volledige tevredenheidsgarantie.Snel & efficiënt woning ontruimen

Het kostenvoordeel zit in de online offerte calculatie. U hoeft niet met ons om tafel om het werk te bespreken, maar laat ons via het ontruimingsformulier weten wat er te doen valt. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte-op-maat. Na uw akkoord gaan we aan de slag op de afgesproken dag. Voor een normale totaalontruiming van een appartement rekenen we een halve tot een hele werkdag, voor het direct ontruimen van een grotere gezinswoning twee dagen en drie dagen als bijzondere schoonmaak noodzakelijk is.

Goekoop uw woning ontruimen

Door onze langdurige ervaring, vervoersmateriaal en energiek team kunnen we ook uw situatie de baas. Smaragd Express is betaalbaar en biedt garantie op het uitgevoerd werk, zoals het hoort!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange