Wasmachine verhuizing

Laat Smaragd het regelen!

Uw wasmachine verhuizen, transporteren of verplaatsen? Bij Smaragd Express bent u aan het juiste adres. De wasmachine is door zijn omvang en gewicht vaak erg lastig om te verplaatsen en/of te verhuizen, maar door Smaragd Express in te schakelen is deze klus zo gekaard tegen een zeer scherp tarief.

Professioneel uw wasmachine verhuizen

Ook als u een nieuwe (of 2e hands) wasmachine heeft gekocht kunt u Smaragd Express inschakelen om deze netjes op plaats van bestemming te krijgen. Wij verhuizen uw wasmachine goed en professioneel, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over uw apparaat. Dat begint al bij het op de juiste wijze ontkoppelen van de stekker en de watertoevoer.

Het verhuizen van een wasmachine is een lastige klus, maar door een combinatie van ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw wasmachine op een correcte en veilige wijze word vervoerd.Een wasmachine verhuizen is zo lastig door de omvang en het gewicht, wist u dat een gemiddelde wasmachine rond de 100 kg weegt?Indien u gebruik wenst te maken van onze wasmachine verhuis service dan ontvangen wij graag in uw offerteaanvraag de volgende gegevens:
• Woonhuis of Flat?
• Flat voorzien van lift?
• Etage en plek in huis
• Obstakels, drempels etc…

Verhuislift

Denkt u bij het doorgeven van bovenstaande gegevens voor het verhuizen van uw wasmachine zowel aan het ophaal- en aflever adres. Indien de wasmachine op een verdieping staat zonder lift, zullen wij gebruik maken van een verhuislift. De prijs voor het vervoeren van een wasmachine verschilt iedere opdracht en is dus mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Wel weten wij zeker dat u bij ons de meest voordelige prijs krijgt van Nederland. Indien u de tijd heeft combineren wij de wasmachine transport met een bestaande rit uit de planning zodat het voor u zeer voordelig uitpakt.

Heeft u liever dat het verhuizen van de wasmachine zo snel mogelijk plaatst vind, dan krijgt u alsnog een zeer scherp voorstel.

Bij ons geen lokkertjes of verrassingen achteraf, u krijgt van ons altijd de eindprijs vooraf in uw vrijblijvende offerte!

Smaragd Express, ook uw wasmachine verhuizen is ons Juweel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Wasmachine verhuizing?
Bel ons direct op: 085 - 06 53 750
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange