Vriezer verhuizing

Laat Smaragd uw vriezer verhuizen

U bent zuinig op uw witgoed – logisch, het is kwetsbaar, duur en onmisbaar huisraad. En ook na een verhuizing of ander transport wilt u er nog volop gebruik van kunnen maken. Daarom is zorgvuldige planning en veilig transport eerste vereiste. Smaragd Express kan hiervoor zorg dragen. Wij zijn flexibele, voordelige en snelle verhuizers. Wij nemen verantwoordelijkheid voor uw spullen, zoals u er ook zuinig op bent. Verhuizen van een vriezer, vrieskist of koelvriescombi vereist een zorgvuldige handelingen. Van te voren haalt u de voorraden eruit, maakt hem leeg en zorgt dat het apparaat van binnen en buiten ijsvrij, droog, schoon is. Verticaal vervoeren met zorgvuldige vermijding om de roosters van de warmtewisselaar aan te raken. Daarna rustig en geleidelijk, zonder schokken verticaal vervoeren.

Met een geschikte steekkar is voor ons het vervoeren van uw vriezer een fluitje van een cent. Wij dekken de diepvriezer, vrieskist of koelvriescombinatie af met een verhuisdeken in de verhuisbus. In de bus zetten we het apparaat vast met een spanband. Ook tekenen we voor het vervoer van uw vriezer over de trap naar een etage, mocht er geen lift zijn in het appartementencomplex.Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op het moment dat wij in de buurt zijn. Op dezelfde manier leveren wij de meubels af wanneer we dat met een andere transportrit kunnen combineren. Kijk op onze website meteen naar de vervoersmogelijkheden van onze meubeltaxi voor uw bed, matras of lattenbodem, kast, dressoir of linnenkast, wasmachine, koelkast, kunstvoorwerp, motor of scooter of piano.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange