Particuliere verhuizing

Laat Smaragd het regelen!

Bent u als particulier een verhuizing van plan? Smaragd Express biedt een prettige aanpak met een mix van zakelijk en informeel. Wij spelen in op tal van klanten. Onze verhuisservice betreft alle typen: grote of kleine verhuizing, studentenverhuizing, senioren of zakelijk, of een spoedverhuizing.

Onder alle omstandigheden is het team van Smaragd Express uw aangewezen partij. Met ons verhuisformulier vraagt u een complete verhuizing aan; hier zijn geen combi-ritten mogelijk vanwege de grote volumes die eraan verbonden zitten. Overigens voeren wij ook complete verhuizingen naar het buitenland uit!

Wij zijn attent in onze dienstverlening. Smaragd Express onderscheidt zich in vriendelijkheid. We doen ons best om wensen te realiseren en om in te spelen op uw verhuisverwachtingen. Uw behoefte staat centraal, wij spelen daar deskundig op in.Zakelijke verhuizing

Wij verhuizen uw bedrijf, zodat u ondertussen kunt ondernemen!

Bent u een zakelijke verhuizing van plan? Bent u mkb-er en gaat uw bedrijf over naar een nieuw pand? Naar een andere bedrijfslocatie, breidt de vestiging zich uit, of verhuist u intern in een bedrijvenverzamelpand? Smaragd Express kan uw zakelijke verhuizing geheel of gedeeltelijk aanpakken. Is de zakelijke verhuizing groot of juist op wat kleinere schaal? Meestal maakt het onderdeel uit van een groter project, bijvoorbeeld een fusie, verbouwing of uitbreiding. Dan bent u al druk genoeg.

Neem daarbij onze professionals in de arm. Smaragd Express is een goedkoop en degelijk verhuisbedrijf en uw dienstverlener en partner bij de grote of kleinere zakelijke verhuizing. Onze verhuisservice omvat veel diensten. De chauffeur helpt u uiteraard met veilig en beschermd inpakken, sjouwen en inladen. Smaragd Express beschikt over alle nodige verhuismaterialen. En natuurlijk sluiten wij een verzekering af voor alle goederen tijdens het transport.

Smaragd Express is een goedkoop verhuisbedrijf dat u een complete zakelijke verhuisservice biedt. Waar nodig huren wij een verhuislift of andere hulpmiddelen naar behoefte. U kunt bij ons rekenen op die complete service.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange