Verhuizen van en naar het buitenland

Smaragd Express verhuist u door heel Europa

Vele honderden Nederlanders nemen daadwerkelijk de stap om te verhuizen binnen Europa. Wij bieden daarvoor verhuisdiensten aan – wellicht ook voor uw bestemming. Ons verhuisbedrijf bestrijkt in Europ in een flink aantal landen meubelvervoer naar het buitenland. Als uw voornemen om te vertrekken uit Nederland werkelijkheid wordt, is het zaaks om de verhuizing tijdig op te pakken. Kies dan voor onze energieke en deskundige verhuizers. Smaragd Express biedt complete verhuisdiensten naar diverse landen binnen Europa.Denkt u aan een landen als Denemarken, Engeland, Marokko, Oostenrijk , Turkije, Zweden of Zwitserland? De meeste particulieren krijgen niet op eigen kracht dit voor elkaar. Om te beginnen al de omvangrijke logistiek en de kosten, en de tijd die ermee gemoeid zijn met meubelvervoer naar het buitenland.

Laat het verhuizen daarom over aan ons. Wij bieden u prima verhuisdiensten aan. Wij kunnen we uw meubels, eigendommen en inventaris transporteren. En voor verhuizingen binnen Europa kennen we een flink aantal bestemmingen. Ook voor verhuizen naar Nederland!

Wij bieden verhuisdiensten aan naar Denemarken, Engeland, Marokko, Oostenrijk , Turkije, Zweden, Zwitserland. Zit uw land van bestemming daarbij …? Gefeliciteerd!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange