Verhuisservice

Ervaren vervoerders

Bent u op zoek naar een betaalbaar en professioneel bedrijf voor uw verhuizing?
Bij Smaragd express bent u aan het juiste adres.

Verhuizen is een hele onderneming waar ontzettend veel bij komt kijken, door Smaragd Express in te huren kunt u ervan uitgaan dat uw persoonlijke bezittingen professioneel en goed worden verhuisd.Goedkope Verhuisservice

Wij kunnen zeer concurrerende tarieven aanbieden omdat wij in tegenstelling tot grote bedrijven geen dure panden en/of voertuigen huren dat in de prijs word doorberekend naar u, daarnaast werken wij met een zeer strakke planning en professionele medewerkers dat resulteert in efficiënt en kostenbesparend werk.

Spoed Verhuizing

Is er sprake van spoed, waarbij u op zeer korte termijn moet verhuizen van A naar B, ook dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres. Naast dat wij de spoed verhuizing professioneel en vakkundig zullen uitvoeren, bieden wij deze ook aan tegen een zeer scherp tarief.
Vraag hier direct een offerte aan of bel ons op: 085 065 3750

Er zijn verschillende verhuisvormen, waaronder:
Studenten Verhuisservice
Verhuizen van of naar buitenland
Senioren Verhuizing
Spoed Verhuizing
Particuliere Verhuizing
Zakelijke Verhuizing

Voor welke type verhuizing u Smaragd Express ook wilt inzetten, wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw spullen succesvol verloopt!
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange