Verhuislift huren Utrecht vanaf €86 per uur

Heeft u een verhuislift nodig voor uw verhuizing naar of binnen het centrum van Nederland – het gezellige Utrecht? Smaragd Express schiet u te hulp! Voor u het weet staan wij met onze lift voor de deur, klaar om uw inboedel of goederen naar boven te brengen. Wij zijn inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, groot of klein. Onze krachtige verhuislift brengt al uw spullen veilig boven. Heeft u een verhuizing op de planning staan? Neem dan gauw contact met ons op.
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Onze verhuislift staat tot uw dienst

Onze verhuislift staat klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Het heeft een bereik van 25 meter, waardoor het zonder moeite uw inboedel een flink stuk de hoogte in tilt. Dit grote bereik wordt mede mogelijk gemaakt, doordat de lift gemonteerd is op het chassis van onze verhuisliftwagen. Hierdoor heeft het een stabiele basis en we kunnen bovendien vrijwel overal voor de deur parkeren. Het plateau is draaibaar om in- en uitladen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uw rug breken over de verhuizing is dus niet meer nodig! Met een maximale laadcapaciteit van 400 kg kan onze lift vrijwel ieder meubelstuk of goed naar boven brengen.

Flexibele services

U kunt een verhuislift huren in Utrecht voor allerlei zaken. Zo kunnen wij u helpen met het naar boven of naar beneden brengen van uw kantoormeubilair. Of u nu een grote of een kleine vestiging heeft, wij staan tot uw dienst. Ook de inzet voor particuliere aangelegenheden kunnen zeer uiteenlopen. Zo helpen wij u graag bij uw verhuizing, waarbij wij uw complete inboedel met de verhuislift naar boven kunnen tillen, maar het kan ook zijn dat u een bed, piano of een grote sofa heeft gekocht die u niet naar de zoveelste verdieping wilt sjouwen. Daarnaast kunt u onze hulp inschakelen, wanneer bijvoorbeeld uw nieuwe keuken geleverd wordt of wanneer uw bouwmaterialen naar boven moeten worden gebracht voor uw renovatie. Zelfs uw zonnepanelen vervoeren wij met plezier naar boven, zodat wij ook een klein steentje mogen bijdragen aan een groenere wereld.

Flexibele tijden

Flexibele services vragen om flexibele tijden. Het ene kantoor is het andere niet en ook de inboedel die woningen vullen, kunnen flink in kwantiteit verschillen. Daarom kunt u onze verhuislift voor de deur krijgen voor een dagdeel of een hele dag. Daarnaast begrijpen wij natuurlijk dat u geen kosten wilt maken voor een dagdeel, als u enkel uw wasmachine naar boven wilt laten brengen. Voor dit soort gevallen kunt u onze verhuislift voor een uur huren. Mocht u ons toch een kwartiertje langer nodig hebben, betaalt u niet meteen een heel uur extra, maar slechts voor die extra 15 minuten.

Veilig verhuizen in Utrecht

Het is natuurlijk fijn als uw verhuizing vlot kan verlopen met behulp van een verhuislift, maar uw grootste zorg is waarschijnlijk of alles wel veilig boven komt. U zit immers niet te wachten op gebroken glazen in uw vitrinekast of een scheur in de bekleding van uw bankstel. Smaragd Express verzekert u ervan dat wij met de grootst mogelijke zorg aan de slag gaan. Ten eerste maken wij, voor verhuizingen in Utrecht, enkel gebruik van verhuisliften van een hoge kwaliteit. Om gevaarlijke defecten te voorkomen, regelen wij bovendien regelmatig onderhoud. Om ervoor te zorgen dat de lift op de juiste manier bediend wordt, kunt u rekenen op een kundige operator die licht mee assisteert. Daarnaast maken wij natuurlijk gebruik van alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om veilig vervoer te garanderen. Denk hierbij aan verhuisdekens, folie en spanbanden. Dit beschermt niet enkel uw inboedel, maar ook uw kozijnen – niet geheel onbelangrijk, zeker niet wanneer het de kozijnen van uw nieuwe woning betreft.

Verhuizen zonder stress? Dat doet u met Smaragd Express!

Verhuizen kan stressvol zijn en sommigen liggen er ook nachten van tevoren wakker van. Wanneer u Smaragd Express in de arm neemt, hoeft u zich echter nergens zorgen om te maken. Wij bieden u vele verschillende services aan voor een eerlijke prijs. Heeft u een verhuislift nodig? Dan kunt u erop vertrouwen dat deze krachtig en goed onderhouden is. Zo kunt u uw (kantoor)meubilair zonder zorgen de lucht in zien gaan! Als kers op de taart rekenen wij geen voorrijkosten in de stad Utrecht. Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk dan snel onze services!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange