Verhuislift huren Rotterdam v.a. €86 per uur

In de havenstad van Nederland staat het leven nooit stil. Verhuizen naar Rotterdam is daarom een strategische zet, maar het kan wel hectisch zijn. Waar moet u de tijd vandaan halen en, als u naar een flat verhuist, hoe krijgt u dan al uw (kantoor)meubilair op de juiste verdieping? Smaragd Express is het antwoord op uw vraag! Dankzij onze flexibele verhuislift service Rotterdam heeft u uw inboedel of goederen binnen de kortste keren precies waar ze wezen moeten, ook al is dat op 25 meter hoogte!Onze verhuislift gebruiken in Rotterdam? Eén en al kracht

Wij komen goed beslagen ten ijs met een krachtige verhuislift die iedere klus klaart zonder ook maar een druppeltje zweet. Doordat de lift een draagcapaciteit heeft van 400 kg is er maar weinig dat het niet naar boven of naar beneden kan vervoeren. Of u nu groot kantoormeubilair, witgoed, bouwmaterialen of uw geliefde piano de hoogte in wilt zien gaan, wij helpen u er graag bij. De lift kan een hoogte bereiken van 25 meter en kan daarom ingezet worden tot aan de zesde of zevende verdieping van een appartementencomplex of kantoorpand. Doordat het mechanisme verbonden is met een autochassis, kunnen wij de lift met gemak vrijwel overal parkeren. Eventueel kunnen wij een TVM aanvragen, in geval we de straat tijdelijk moeten blokkeren.

Betrouwbare operators

Verhuizen brengt al genoeg stress met zich mee, dus daar wilt u niet de zorgen van het opereren van een verhuislift bovenop doen. Om u het verhuizen zo makkelijk mogelijk te maken, regelen wij altijd een professionele operator die licht mee assisteert. Op deze manier nemen wij u een deel van de verhuizing uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken die uw aandacht behoeven. Onze operators weten wat ze doen en zijn bovendien klantvriendelijk en behulpzaam. Dankzij hun hulp, verloopt uw verhuizing dus een stuk prettiger!

Inzetbaar voor iedere taak

Misschien gaat u niet verhuizen, maar heeft u net een nieuwe wasmachine gekocht en is de lift van uw appartementencomplex in Rotterdam defect. U kunt natuurlijk moeilijk van de bezorgers vragen om uw aankoop naar de zoveelste verdieping te tillen, maar om nou al uw wasgoed naar beneden te brengen... gelukkig biedt ook in dit soort gevallen Smaragd Express de oplossing. U hoeft geen wasjes te draaien in de vestibule, want wij verhuizen uw wasmachine zonder problemen naar de verdieping naar wens. Wij zijn inzetbaar voor het liften van een enkel goed of meubelstuk, maar kunnen u ook van dienst zijn, wanneer uw nieuwe keuken wordt geleverd of wanneer u midden in een verbouwing zit! Doordat onze verhuislift zo’n grote draagcapaciteit heeft, kunnen wij vrijwel alles voor u naar boven of naar beneden brengen.

Niet betalen voor wat u niet nodig heeft

Als u enkel uw nieuwe wasmachine door uw raam afgeleverd wilt hebben, wilt u natuurlijk geen verhuislift huren voor een hele dag! Dat begrijpen wij en daarom bieden we onze diensten zeer flexibel aan. U kunt de verhuislift laten komen voor het minimale tijdsbestek van een uur. Mochten de werkzaamheden een kwartiertje langer duren, dan betaalt u enkel een kwartier extra en wordt u niet een heel tweede uur in rekening gebracht. Wordt uw hele inboedel of al uw kantoormeubilair verhuist? Huur dan de verhuislift in voor een dagdeel of een hele dag. Omdat wij begrijpen dat u doordeweeks overdag wellicht druk bent, maken wij u de verhuizing graag wat makkelijker door onszelf ook inzetbaar te maken in de avonden en weekenden. Zo hoeft u uw schema tijdens uw verhuizing zo min mogelijk om te gooien!

Veiligheid voorop

Verhuizen is niet enkel stressvol, omdat er veel geregeld moet worden, maar u maakt u wellicht ook zorgen om het welzijn van uw geliefde bezittingen. In uw woning heeft u ongetwijfeld spullen van hoge materiële en/of emotionele waarde, waarvan sommige onvervangbaar zijn. Daar mag geen kras op komen! Wij begrijpen uw zorgen en gaan met de hoogst mogelijke voorzichtigheid aan het werk. Met behulp van onder andere spanbanden, verhuisdekens en natuurlijk onze kundige operator, brengt onze verhuislift ieder meubelstuk veilig boven of beneden. Bovendien bent u bij ons goed verzekerd. Of u ons nu inschakelt voor een zakelijke of particuliere verhuizing in Rotterdam, wij bieden een service waar men ‘u’ tegen zegt. Wilt u uw verhuizing ook vergemakkelijken? Neem contact met ons op en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange