Verhuislift huren Leiden vanaf €86 per uur

Gaat u verhuizen naar Leiden? Deze stad biedt veel strategische voordelen en is bovendien dicht bij de zee. Geen wonder dat zoveel mensen er graag naartoe zouden verhuizen! Om het verhuizen zo makkelijk mogelijk te maken, is het belangrijk dat u alles tijdig regelt. Gaat u bijvoorbeeld op een flat wonen? Dan zult u naar alle waarschijnlijkheid de assistentie van een verhuislift kunnen gebruiken. Smaragd Express helpt zowel zakelijke klanten als particulieren om hun (kantoor)meubilair naar een hoger niveau te tillen. Staat uw verhuizing voor de deur? Neem dan snel contact met ons op!
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Onze verhuislift

Omdat wij zowel kleine als zeer grote opdrachten aannemen, hebben wij krachtige verhuisliften nodig waar wij op kunnen bouwen. Daarom kiezen wij enkel voor de beste kwaliteit en zorgen wij ervoor dat iedere lift regelmatig onderhouden wordt, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Doordat de verhuislift gemonteerd is aan het chassis van onze auto, kunnen wij makkelijk overal bij en staat de lift bovendien zeer stabiel. Dat is ook wel nodig, aangezien het vrachten van maximaal 400 kg zelfs tot 25 meter de lucht in kan tillen! Om ervoor te zorgen dat uw meubilair, maar ook uw nieuwe kozijnen krasvrij blijven tijdens de verhuizing, maken wij gebruik van folie, verhuisdekens en spanbanden. Over de bediening hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken. Smaragd Express stuurt altijd een ervaren, gecertificeerde operator mee die licht mee assisteert.

Zakelijke verhuizingen Leiden

Lopen de zaken in Leiden zo goed dat u wel een wat grotere kantoorruimte kunt gebruiken? Dan is het tijd voor een zakelijke verhuizing. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, is een verhuislift een gewenste hulp. Waarom zou u immers moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Met een verhuislift verhuist u al uw kantoormeubilair via de kortste route naar boven of naar beneden. Omdat onze lift een hoge draagcapaciteit heeft, pendelt deze een minimaal aantal keren. Hierdoor gaat de verhuizing extra snel en hoeft u de lift niet langer te huren dan nodig. Dat bespaart weer geld! Tegelijkertijd staan al uw meubels binnen de kortste keren op uw nieuwe locatie, waardoor u snel weer aan de slag kunt met uw zakelijke aangelegenheden.

Particuliere verhuizingen Leiden

Staat u op het punt om te verhuizen van of naar een flat in Leiden? Dan is een verhuislift huren een noodzakelijke stap, zeker als er geen lift aanwezig is in het gebouw. Wij zetten onze auto onder uw balkon of raam neer, zodat uw meubilair direct vanuit de verhuiswagen op de lift kan worden gezet. Naast complete verhuizingen zijn wij ook inzetbaar voor het liften van enkele meubelstukken. Misschien wordt uw nieuwe bed binnenkort geleverd of zit u midden in de verbouwing van uw keuken en moeten de bouwmaterialen en nieuwe onderdelen met de lift naar boven. Wij helpen u graag uit de brand!

Wij komen wanneer het u uitkomt

Smaragd Express staat bekend om zijn betrouwbaarheid en zijn flexibiliteit. Wij denken graag met u mee en juist daarom zijn wij in Leiden niet enkel overdag en doordeweeks beschikbaar, maar ook ’s avonds en in het weekend. Als uw nieuwe wasmachine geleverd is, wilt u immers niet de hele dag thuis moeten blijven zitten om te wachten op de verhuislift! Wij begrijpen dat en daarom kunt u ons op een tijdstip laten komen dat u uit komt. Bovendien betaalt u bij ons nooit meer dan nodig. Heeft u de verhuislift slechts een uur nodig? Dan betaalt u enkel voor een uur en niet voor een dagdeel. Spreken deze flexibele en eerlijke services u aan? Neem dan snel contact met ons op en laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange