Verhuislift huren Haarlem vanaf €86 per uur

Wilt u een verhuislift huren in Haarlem? Dan bent u bij Smaragd Express aan het goede adres. Wij hebben krachtige verhuisliften die inzetbaar zijn voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Wij kunnen iedere klus aan, hoe groot of klein deze ook is. Of u nu een enkel meubelstuk naar boven wilt laten brengen of al uw (kantoor)meubilair wilt verhuizen, wij helpen u graag verder. Wat kunnen wij voor u betekenen?
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Particuliere verhuizingen

Bij particuliere verhuizingen moeten vaak dure en/of antieke spullen worden vervoerd. Het is dus logisch als u een beetje huiverig wordt van het idee dat uw kostbaarheden via het raam naar boven of beneden worden gebracht. Met Smaragd Express hoeft u zich echter nergens zorgen over te maken, want met behulp van verhuisdekens, spanbanden en folie brengen wij alles veilig waar het wezen moet. Naast complete verhuizingen zijn wij ook inzetbaar voor het tillen van enkele meubelstukken. Stel u heeft een nieuwe piano voor de deur staan. Die kunt u natuurlijk niet even via de trap naar boven tillen. Wij helpen u daarom graag verder, wanneer u witgoed, een meubelstuk, bouwmaterialen, een nieuwe keuken of zonnepanelen naar boven of beneden wilt brengen.

Zakelijke verhuizingen in Haarlem

Of u uw bedrijf nu wilt verhuizen, omdat u een locatie in Haarlem heeft gevonden die strategisch gezien meer voordeel biedt of uw huidige pand te groot of te klein voor u is, er zit veel werk in het verplaatsen van uw hele kantoor. Gelukkig kunnen wij u helpen om al dit werk minimaal te houden. Met behulp van een verhuislift, vervoert u al uw meubels, goederen en andere zaken namelijk via de kortste weg naar beneden. Verhuizen ging nog nooit zo snel! Voor u het weet staat alles op uw nieuwe locatie en kunt u zich weer focussen op uw klanten.

Een krachtige verhuislift

Voor snel en veilig verhuizen heeft u een krachtige verhuislift nodig. Daarom komen wij met een lift aanrijden die tot wel 400 kg kan tillen en tot 25 meter hoogte reikt. Doordat het chassis van de auto de basis vormt, bent u verzekerd van een stabiele constructie die uw inboedel zonder problemen naar boven of beneden brengt. Wij sturen bovendien een operator met de verhuislift mee die licht mee assisteert.

Wij zijn flexibel

Midden in een verhuizing zitten, is al hectisch genoeg, maar het gewone leven gaat natuurlijk ook gewoon door. Omdat wij begrijpen dat u wellicht overdag druk bent met werk of andere verantwoordelijkheden heeft, zijn wij in Haarlem ook beschikbaar in de avonden en weekenden. Op deze manier kunt u de verhuislift huren wanneer het u uitkomt! Bovendien betaalt u bij Smaragd Express nooit voor iets dat u niet nodig heeft. Het zou toch raar zijn als u een lift moet huren voor een hele dag, als u enkel uw nieuwe bed op de juiste verdieping wilt laten afleveren? Daarom kunt u bij ons een verhuislift huren voor een hele dag, een dagdeel, maar ook voor een uur! Mocht u iets langer nodig hebben dan een uur, dan wordt de extra tijd per kwartier in rekening gebracht. Kunt u binnenkort de hulp van een verhuislift gebruiken? Neem dan snel contact met ons op!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange