Verhuislift huren Eindhoven vanaf €86 per uur

De droger zag er op internet niet zo groot en zwaar uit, maar nu hij voor uw flatgebouw in Eindhoven staat, vraagt u zich toch af hoe u het naar uw verdieping krijgt. Gelukkig is het niet nodig uw rug te breken, want met de juiste assistentie, staat uw apparaat binnen de kortste keren boven. Wij leveren u graag die assistentie in de vorm van een verhuislift. Natuurlijk zijn wij ook inzetbaar voor een complete verhuizing voor particulieren en bedrijven. Geen klus is ons te klein of te groot! Kunt u wel wat hulp gebruiken van een verhuislift? Neem contact met ons op en Smaragd Express staat voor u het weet voor de deur!
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Wat kan onze verhuislift?

Onze verhuislift kan iedere uitdaging aan. Of u nu enkel uw zonnepanelen op het dak wilt krijgen of met spoed uw gehele onderneming wilt verhuizen, niets is teveel. Wij maken enkel gebruik van de beste verhuisliften en houden ze in topconditie door ze met regelmaat te onderhouden. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Er wordt een stevige constructie geboden, doordat de lift gemonteerd is aan het autochassis. Op deze manier staat het vrijwel overal stabiel en kunnen wij makkelijk onder uw balkon parkeren. In geval u aan een zeer smalle straat woont en onze auto de doorgang blokkeert, kunnen wij bovendien een tijdelijke TVM aanvragen. Onze verhuislift is een echte krachtpatser die wel tot 400 kg in één keer 25 meter de lucht in kan laten gaan. Toch hoeft u zich geen zorgen te maken om uw kostbare meubilair die tijdelijk even niet beide voetjes op de grond heeft. Wij maken namelijk gebruik van folie, verhuisdekens en spanbanden, waardoor de kans op schade aan uw meubilair (en kozijnen) echt minimaal is. Bovendien regelen wij voor u een gecertificeerde operator die licht mee assisteert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de werking van de lift.

Verhuislift huren Eindhoven voor bedrijven

Heeft u een nieuwe locatie voor uw bedrijf gevonden? Dan zult u druk bezig zijn om alles zo goed mogelijk te plannen. Om uw plannen te laten slagen in het gewenste tijdsbestek, is het huren van een verhuislift een noodzaak. Wanneer u een kantoor heeft op de zoveelste verdieping, wilt u al uw meubilair, goederen en andere zaken natuurlijk op een zo efficiënt mogelijke manier beneden krijgen. Met een verhuislift, kunt u de inboedel direct vanuit uw raam, via de verhuislift, in de verhuiswagen laden. Deze manier van verhuizen is snel, eenvoudig en kan bovendien goedkoper uitvallen dan u denkt! Doordat u snel verhuist, kunt u namelijk weer sneller aan het werk.

Verhuislift huren Eindhoven voor particulieren

Een verhuizing is al stressvol genoeg en daarom wilt u het absoluut niet moeilijker maken dan nodig. Gun uzelf de beste oplossing door een verhuislift te huren in Eindhoven. Uw inboedel staat binnen een wip boven, zodat de verhuizing snel achter de rug is. Wellicht heeft u geen verhuizing op de planning staan, maar wilt u enkel uw droger naar boven laten brengen. Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij helpen u graag met het liften van witgoed, meubilair, bouwmaterialen, zonnepanelen of zelfs een geheel nieuwe keuken.

Flexibel een verhuislift huren

U kunt bij ons een verhuislift huren voor een dagdeel, een hele dag, maar ook voor slechts een uur. Eventuele extra tijd wordt per kwartier in rekening gebracht, zodat u nooit meer betaalt dan nodig. Wij zijn inzetbaar overdag en in de avonden, doordeweeks en in de weekenden. Wanneer schikt het u? Laat het ons weten en wij staan op het gewenste tijdstip voor uw deur!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange