Verhuislift huren Dordrecht vanaf €86 per uur

U staat met uw hele inboedel voor uw nieuwe flat. Vol goede moed wilt u uw uitgeladen bank richting de lift tillen, wanneer u opmerkt dat er een notitie op de deur is geplakt: ‘lift defect’. Om al uw meubels de trap op te tillen is geen doen, maar gelukkig is er een makkelijke oplossing. Op zo’n moment is een spoedservice verhuislift huren in Dordrecht namelijk de redder in nood! Wij van Smaragd Express helpen zowel bij zakelijke als particuliere verhuizingen en tillen ieder meubelstuk zonder moeite naar een hoger niveau!
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Wij kunnen elke klus aan

Moet u zware, grote objecten van de zoveelste verdieping naar beneden halen of moeten goederen juist naar boven? Dan helpen wij u graag verder. Geen klus is ons te klein en geen klus is ons te groot. U kunt bij ons terecht als u één meubelstuk, bijvoorbeeld een nieuw bed, de lucht in wilt zien gaan om veilig te landen op uw verdieping naar keuze. We zijn echter ook beschikbaar voor een complete kantoorverhuizing!

Reken op de beste services

Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en ieder meubel onbeschadigd boven of beneden komt, bieden wij u de beste services aan. Onze verhuisliften worden er altijd samen met een ervaren operator op uitgestuurd die licht mee assisteert. Daarnaast bent u met ons goed verzekerd en zijn onze services het toonbeeld van flexibiliteit. Als u zonder zorgen een verhuislift in Dordrecht wilt gebruiken, dan helpen wij u uit de brand!

Wat kunnen wij voor in Dordrecht betekenen?

Smaragd Express verhuisliftservice brengt vrijwel alles voor een zacht prijsje naar boven of beneden. Denk daarbij aan witgoed, zonnepanelen of meubels – zelfs uw kostbare piano is veilig op onze lift – maar ook bouwmaterialen en keukenonderdelen worden zonder gedoe opgetild. Daarnaast helpen we graag om zakelijke verhuizingen minder stressvol te maken, door de gehele kantoorinhoud via de kortste weg naar boven of beneden te brengen.

Wanneer wilt u verhuizen?

Een verhuizing neemt veel tijd in beslag, maar u wilt de hele onderneming natuurlijk het liefst zoveel mogelijk om uw dagelijkse verantwoordelijkheden heen plannen. Wij bieden u die mogelijkheid, doordat wij niet alleen beschikbaar zijn doordeweeks en overdag, maar ook 's avonds en in het weekend. Bovendien kunt u onze verhuislift in Dordrecht niet enkel huren voor een dag, maar ook voor een dagdeel of zelfs een uur. Op deze manier betaalt u nooit teveel. Wilt u ook gebruikmaken van onze flexibele services? Neem contact op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange