Verhuislift huren Den Haag v.a. €86 per uur

Verhuist u van of naar een flat in het prachtige Den Haag? Dan is een verhuislift een zeer gewenste hulp! Of u nu een particuliere of zakelijke verhuizing op de planning heeft staan, Smaragd Express helpt u graag bij het versjouwen van goederen en meubilair van en naar de zoveelste verdieping. Een verhuizing eindigt vaak in een dag van hectiek, maar onze verhuizers staan voor u klaar om de onderneming vlekkeloos te laten verlopen. Heeft u een verhuislift nodig voor een spoedverhuizing, ontruiming of voor het tillen van één meubelstuk of goed? Smaragd Express is al onderweg!
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Zakelijke verhuizingen Den Haag

Particuliere verhuizingen lijken stressvol, totdat u een zakelijke verhuizing moet regelen. Hierbij komt namelijk nog eens twee keer zoveel planning en werk kijken! Veel bedrijven zijn bovendien gevestigd op een verdieping in een kantoorpand, waardoor u wellicht nog meer tegen de verhuizing opkijkt. Gelukkig hoeft het verplaatsen van uw kantoormeubilair helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, in ieder geval niet met de hulp van een sterke verhuislift. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, wij bieden u graag onze assistentie aan. Grote printers, zware bureau’s en dure ergonomische stoelen worden zonder problemen via het raam in onze lift geladen om ze vervolgens veilig via de kortste route naar de begane grond te brengen. Maak gebruik van onze verhuisservice om al uw spullen naar het nieuwe kantoorpand te brengen, zodat we vervolgens op deze locatie uw spullen met de verhuislift weer naar de juiste verdieping kunnen tillen.

Particuliere verhuizingen Den Haag

Een verhuizing brengt vaak een nieuw begin met zich mee. Om dat begin zo fijn mogelijk te maken, wilt u natuurlijk een verhuizing die soepel verloopt. Een verhuizing van of naar een flat vraagt om wat extra geregel, maar hoeft gelukkig helemaal niet moeilijk te zijn met behulp van onze verhuislift. Wij kunnen uw witgoed, bouwmaterialen en meubels met de minst mogelijk moeite de lucht in tillen. Moet u met spoed verhuizen of gaat het om een ontruiming? Dan bieden wij u graag onze spoedservice aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Misschien heeft u een verhuislift nodig, zonder dat er sprake is van een verhuizing. Wellicht bent u de keuken aan het verbouwen en heeft u een lift nodig om de nieuwe keuken naar boven te brengen. Daarnaast helpen wij u graag met het tillen van uw nieuwe huishoudelijke apparaten, zoals een droger of vaatwasser, een meubelstuk of uw nieuwe zonnepanelen!

Een verhuislift voor iedere klus

Om onze services zo flexibel inzetbaar te maken, hebben wij krachtige verhuisliften nodig die niet breken onder een beetje zwaar werk. Wij maken daarom enkel gebruik van mechanismen van hoge kwaliteit en laten het niet na deze goed te onderhouden. Onze verhuisliften tillen goederen of meubels met een gewicht tot aan 400 kg zonder problemen tot maximaal 25 meter hoogte. De lift is geïnstalleerd op het autochassis om het de hoogst mogelijke stabiliteit en gebruiksgemak te bieden. Het plateau is draaibaar, zodat het laden van spullen altijd eenvoudig is. U kunt er dus op rekenen dat het liften van meubels en goederen snel en soepel verloopt. Bovendien garanderen we u optimale veiligheid voor uw goederen en inboedel, omdat we te allen tijde gebruik maken van spanbanden, folie en verhuisdekens. Ook sturen wij een gecertificeerde operator met de lift mee die licht mee assisteert.

Huur een verhuislift voor een mooie prijs

Wij kunnen u de beste prijzen aanbieden voor het huren van een verhuislift in Den Haag. In deze stad rekenen wij namelijk geen voorrijkosten! Daarnaast bieden wij u zeer flexibele services. Het zou natuurlijk zonde zijn als u voor de hele dag een lift moet inhuren, wanneer u enkel uw nieuwe bed naar de juiste verdieping wilt laten tillen. Daarom kunt u bij Smaragd Express een verhuislift niet enkel voor een dagdeel of een hele dag huren, maar ook voor slechts een uur. Aangezien het leven in de grote stad druk kan zijn en ontelbaar veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt, stellen wij onszelf ook beschikbaar in de avonden en weekenden. Op deze manier hoeft u uw schema wellicht wat minder om te gooien, waardoor uw verhuizing in Den Haag met minder zorgen verloopt. Ziet u een flexibele verhuizing ook wel zitten? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange