Verhuislift huren Den Bosch vanaf €86 per uur

U staat met uw nieuwe sofa in de vestibule en tilt de aankoop, met de nodige assistentie van een familielid, richting het trappenhuis. Bij de eerste bocht moet u een vervelende conclusie trekken: het past niet; maar uw luxe bankstel met lederen bekleding onderaan de trap laten overnachten is geen optie. Gelukkig hoeft dat ook niet. Maak gebruik van de Smaragd Express spoedservice en huur een verhuislift in Den Bosch. Wij staan binnen no-time voor uw appartementencomplex en brengen uw sofa via de kortste weg naar boven met behulp van onze verhuislift! Kunt u ook wel wat assistentie gebruiken in de vorm van een verhuislift? Neem dan snel contact op met Smaragd Express.
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Verhuislift huren Den Bosch voor particulieren

De verhuisliften van Smaragd Express in Den Bosch kunnen natuurlijk wel wat meer dan enkel bankstellen naar boven brengen. Wij hebben vele services waar u gebruik van kunt maken. Zo zijn wij inzetbaar voor het naar boven of naar beneden brengen van één object, zoals een sofa, huishoudelijke apparaten, zonnepanelen of een piano, maar wij helpen u ook graag uit de brand bij een complete verhuizing. Waarom zou u immers uw rug breken door uw volledige inboedel met de trap naar boven of beneden te sjouwen, als u een verhuislift huren kunt in Den Bosch bij Smaragd Express? Tot slotte kunt u ons laten komen voor het liften van bouwmaterialen of zelfs een geheel nieuwe keuken. Dat maakt een verbouwing boven de begaande grond een stuk makkelijker!

Verhuislift huren Den Bosch voor zakelijke klanten

Een zakelijke verhuizing vraagt om een goede voorbereiding, wil alles op rolletjes verlopen. Bovendien wilt u natuurlijk dat uw bedrijf snel weer de normale gang van zaken kan oppakken, want tijd is geld! Door een verhuislift te huren, zal uw kantoorverhuizing veel sneller verlopen dan u aanvankelijk gehoopt had. Al het kantoormeubilair wordt namelijk via de kortste weg naar beneden of naar boven vervoerd en zo bespaart u kostbare tijd. Of u nu een kleine of grote vestiging van a naar b wilt verhuizen, Smaragd Express biedt u de beste oplossing!

Onze verhuislift

Als u uw (kantoor)meubilair de lucht in moet zien gaan, wilt u uzelf natuurlijk wel kunnen vertellen dat alles veilig aankomt. Om u van de beste zorg te garanderen, maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogstaande verhuisliften die wij met regelmaat onderhouden. Doordat de lift gemonteerd is op het autochassis, staat de constructie zeer stabiel en kan het uw inboedel zelfs tot 25 meter hoogte brengen. Bovendien is het in staat om maximaal 400 kg te tillen. Door deze grote capaciteit kan de lift veel in één keer tillen, waardoor al uw spullen binnen de kortste keren boven of juist beneden staan. Het plateau is opklapbaar en draaibaar om het in- en uitladen te vereenvoudigen. De verhuislift is inzetbaar voor allerlei klussen, groot of klein, en kan zelfs met spoed ter plaatse komen, bijvoorbeeld wanneer uw sofa niet door het trappenhuis past.

Wij zijn flexibel

Als u in een grote stad als Den Bosch woont, bestaat de kans natuurlijk dat u graag buiten werktijden om gebruikmaakt van onze services. Daarom kunnen wij al om zeven uur ’s morgens bij u voor de deur staan als u dat wenst. Daarnaast zijn wij in de avonden en weekenden beschikbaar. Op deze manier hoeft u uw eigen schema zo min mogelijk om te gooien. Bovendien betaalt u bij ons enkel voor de tijd die daadwerkelijk nodig is om uw meubels of andere goederen te tillen. Als u uw nieuwe piano naar de vierde verdieping wilt laten brengen, zal dit ons namelijk niet de hele dag kosten. Voor dit soort zaken kunt u onze verhuislift huren voor slechts een uur. Vervolgens kan extra tijd in kwartiertjes in rekening worden gebracht, zodat u niet meteen voor een heel extra uur betaalt, wanneer de werkzaamheden bijvoorbeeld een half uur langer duren dan verwacht. Natuurlijk kunt u voor grotere klussen de verhuislift ook voor een dagdeel of een hele dag op de stoep krijgen.

De beste service van Smaragd Express

Smaragd Express neemt u graag uw verhuiszorgen uit handen door u de beste services aan te bieden. Wij zijn actief in Den Bosch en zetten ons in voor zowel grote als kleine klussen – particulier en zakelijk. Onze diensten zijn zeer flexibel inzetbaar en dankzij onze krachtige verhuislift, kunt u erop vertrouwen dat alles op rolletjes verloopt. Wilt u ook verhuizen zonder stress? Kies dan voor Smaragd Express!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange