Verhuislift huren Breda vanaf €86 per uur

Van of naar een flat verhuizen vraagt om extra planning. Uw inboedel van a naar b brengen is niet zo moeilijk, maar hoe krijgt u alles boven of beneden? Smaragd Express helpt u graag met een krachtige verhuislift in Breda. Deze brengt ieder goed of meubelstuk via de kortste route naar boven. Ziet u een vlotte, zorgeloze verhuizing ook wel zitten? Laat ons dan weten wat wij voor u kunnen betekenen!
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Verhuislift huren Breda voor zakelijke verhuizingen

Staat er een zakelijke verhuizing voor de deur? Of de verhuizing nu klein of groot is, wij staan voor u klaar. Al het geregel kan veel hectiek met zich meebrengen, maar vergeet in uw planning zeker niet een goede verhuislift te huren! Vooral met een zakelijke verhuizing is tijd geld en u wilt natuurlijk geen tijd verspillen aan het versjouwen van spullen. Dankzij de grote draagcapaciteit van onze verhuislift hebben wij al uw spullen binnen de kortste keren boven of beneden en betaalt u dus niet voor onnodige huurkosten. Bovendien is met behulp van onze verhuislift de verhuizing snel achter de rug en kunt u weer verder met uw zakelijke aangelegenheden.

Verhuislift huren Breda voor particuliere verhuizingen

Verhuist u van of naar een flat? Dan maakt een verhuislift de hele onderneming een stuk eenvoudiger! U vervoert uw meubilair via de kortste weg, waardoor alles binnen de kortste keren boven of beneden staat. Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet in een verhuizing zit, maar toch onze hulp kunt gebruiken. Stel bijvoorbeeld dat uw nieuwe wasmachine wordt geleverd? Dan is het toch een stuk makkelijk als u deze via het raam naar binnen kunt halen? Onze verhuislift kan u niet enkel verder helpen met witgoed, maar ook met meubilair, bouwmaterialen, een nieuwe keuken of uw zonnepanelen.

Onze verhuislift

Omdat wij graag de beste service bieden aan onze klanten, maken wij enkel gebruik van de beste verhuisliften van goede kwaliteit en een hoge draagcapaciteit. Op die manier kunnen we namelijk vrijwel alles voor u naar boven of naar beneden brengen! Onze verhuislift heeft een bereik van wel 25 meter en kan maximaal 400 kg tillen, waardoor zelfs de zwaarste wasmachine met gemak naar de zesde verdieping van uw woning in Breda wordt gebracht. Met het chassis als stabiele basis staat de gehele constructie zeer stevig en wij onderhouden de lift met regelmaat, zodat het altijd in topconditie is. Op deze manier kunnen wij de veiligheid verzekeren van iedereen die in de buurt staat, alsook van de goederen die met de lift worden vervoerd. Bovendien regelen wij een kundige en gecertificeerde operator die met de verhuislift op pad gaat, zodat er altijd iemand in de buurt is die licht mee assisteert.

Flexibele tijden

Bent u overdag druk? Geen zorgen! Wij zijn in Breda ook beschikbaar in de avonden en weekenden, zodat u voor kleine aangelegenheden niet uw hele dag vrij hoeft te maken. U kunt een verhuislift huren in Breda voor een dagdeel of een hele dag, maar ook per uur is een mogelijkheid. Zo betaalt u nooit teveel!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange