Verhuislift huren Arnhem vanaf €86 per uur

Gaat u binnenkort verhuizen naar een flat in het mooie Arnhem? Maak het uzelf dan makkelijk door een verhuislift te huren. Op deze manier wordt uw inboedel direct via de verhuiswagen op de lift geplaatst en door uw raam of balkondeur naar binnen getild. Door de kortste weg te kiezen, bespaart u uzelf een hoop tripjes naar de lift van uw flatgebouw en u hoeft ook niet 1001 keer de trap op en af. Ideaal toch? Ziet u zo’n vlotte verhuizing voor uzelf of uw bedrijf ook wel zitten? Neem dan contact op met Smaragd Express.
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Particulier verhuizen

U kijkt uit naar het wonen in Arnhem, maar u kijkt op tegen de verhuizing. Logisch. Al die stress, dat gesjouw en gedoe, daar wordt niemand vrolijk van. Wij maken de dag van verhuizing echter een stuk makkelijker voor u, waardoor uw gehele inboedel binnen no-time in uw appartement staat. Onze krachtige verhuislift tilt uw wasmachine, piano, luxueuze sofa en al uw andere meubels als een veertje op. Het kan natuurlijk zijn dat u geen verhuizing op de planning heeft staan, maar binnenkort wel een nieuw bed laat bezorgen. Ook daarvoor kunt u onze hulp inroepen. Smaragd Express kan u assisteren met het liften van witgoed, meubilair, bouwmaterialen, zonnepanelen of zelfs een geheel nieuwe keuken!

Zakelijke verhuizingen in Arnhem

Uw bedrijf verhuizen is veel werk, zeker als het om een grote vestiging gaat. Een verhuislift is daarom een welkome hulp, wanneer u van of naar een flat verhuist. Al u kantoormeubilair en apparaten worden via de kortste route naar beneden gelaten, waardoor u op topsnelheid kunt verhuizen. Hoe sneller u verhuisd bent, hoe beter, want zo zit de verhuizing uw zakelijke aangelegenheden zo min mogelijk in de weg.

Een sterke verhuislift

Wanneer uw dure spullen de lucht in gaan, wilt u er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat ze veilig aankomen! Bij Smaragd Express garanderen wij u dat uw inboedel optimaal beschermd is tijdens de overtocht. Zo maken wij enkel gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit die regelmatig onderhouden worden. Het mechanisme is verbonden met het chassis van de auto die de constructie op iedere ondergrond stabiliteit biedt. Hierdoor kan de verhuislift op een veilige manier 400 kg aan vracht 25 meter hogerop brengen. Bovendien maken wij gebruik van folie, spanbanden, verhuisdekens en het benodigde gereedschap om ervoor te zorgen dat ieder meubelstuk zonder schade boven komt. Een gecertificeerde operator assisteert licht mee, zodat alles in goede banen wordt geleid.

Wij bieden flexibiliteit

Verhuizen, dat doet u natuurlijk het liefst in uw eigen tijd. Dat begrijpen wij en daarom kunt u een verhuislift huren in Arnhem, wanneer het u uitkomt. Dit kan overdag zijn of ’s avonds, doordeweeks of in het weekend. Bovendien betaalt u nooit meer dan nodig, want u kunt de lift niet enkel voor een hele dag of een dagdeel inhuren, maar ook voor slechts een uur. Als extra bonus, rekenen wij geen voorrijkosten in Arnhem! Hierdoor is verhuizen met Smaragd Express niet alleen makkelijk, maar ook goedkoop. Klinkt dat als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange