Verhuislift huren Amsterdam v.a. €86 per uur

Hartje Amsterdam, dat is waar het allemaal gebeurt. Geen wonder dat velen maar al te graag naar de geliefde hoofdstad verhuizen. Wel zult u er wellicht rekening mee moeten houden dat u niet op de begane grond terechtkomt. Of u nu naar de bovenste verdieping van een grachtenhuis verhuist of een prachtige woon- of kantoorruimte heeft gevonden op de zoveelste vloer van een flatgebouw, Smaragd Express helpt u graag verder met een krachtige verhuislift.
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Onze verhuisliften zijn geschikt voor iedere klus

Verhuizingen komen voor in allerlei soorten en maten. Omdat wij graag zoveel mogelijk klanten verder willen helpen, zijn wij flexibel. Zeer flexibel. Zo kunt u de assistentie van een verhuislift inroepen, wanneer u uw hele kantoor naar de zoveelste verdieping wilt verhuizen, maar wij helpen u ook graag verder, wanneer u als particulier zijnde uw nieuwe wasmachine naar uw appartement wilt laten tillen. Daarnaast zijn wij ervaren in het optillen van bouwmaterialen en zelfs keukens. Onze verhuisliften zijn in te huren voor het naar boven en/of naar beneden brengen van één enkel meubelstuk, maar ook voor de verhuizing van uw hele inboedel.

Wij gaan veilig te werk

Als u een andere woonruimte heeft gevonden, zult u alles moeten verhuizen, dus ook de vitrinekast uit grootmoeders tijd en dure apparaten, zoals uw droger, wasmachine en koelkast. U wenst daarom dat er met iedere bezitting met de grootst mogelijke zorg wordt opgesprongen en daarvoor zijn de juiste beschermmiddelen nodig. Wij tillen uw inboedel veilig naar het volgende niveau door gebruik te maken van verhuisdekens, verhuisfolie en spanbanden. Uw meubels staat dus goed vast en zijn optimaal beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Op deze manier hebben ook uw kozijnen minder te verduren. Natuurlijk ligt een groot deel van de veiligheid van uw goederen of meubilair in de handen van degene die de lift bedient. Daarom sturen wij met onze verhuislift altijd een ervaren, gecertificeerde operator mee die licht mee assisteert. Hierdoor bent u goed verzekerd en doordat u wat werk uit handen wordt genomen, heeft u ook een zorg minder!

Zakelijke verhuizingen in Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk een geweldige stad om zaken te doen en daarom kan het zijn dat u al snel kantoorruimte tekort komt en wilt verhuizen naar een andere verdieping of een ander pand. Bij een kantoorverhuizing komt veel geregel om de hoek kijken en zijn wat extra handen altijd welkom. Wat is nu een betere extra hand dan een krachtige verhuislift die uw kantoormeubilair zonder gedoe naar boven of naar beneden brengt? Met een verhuislift in de arm verloopt uw kantoorverhuizing snel, soepel en met minder stress.

Ook in de avonden en weekenden beschikbaar

In het bruisende Amsterdam is iedereen vaak druk, druk, druk. Hierdoor heeft u misschien geen tijd om overdag te verhuizen. Dat begrijpen wij helemaal en daarom bieden wij u ook graag onze service aan in de avonden en weekenden. U betaalt bovendien nooit teveel, doordat wij u onze diensten in rekening brengen per kwartier (de minimale tijdsduur is één uur). Natuurlijk kunt u onze verhuisliften ook voor de hele dag of een dagdeel huren. Moet u met spoed verhuizen of moet er ontruimd worden? Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze spoedservice.

Onze krachtige verhuislift

Om u optimale veiligheid en de beste service te kunnen garanderen, maken wij gebruik van sterke verhuisliften die met regelmaat onderhouden worden. Zonder problemen tillen ze uw witgoed, meubels of bouwmaterialen op, dankzij hun draagcapaciteit van 400 kg. De lift is verbonden met het chassis van de auto, waardoor de constructie zeer stabiel is. Tegelijkertijd kunnen wij vrijwel overal opereren en eventueel een TVM aanvragen, zodat wij tijdelijk de straat mogen blokkeren, wanneer noodzakelijk. Onze verhuislift heeft een bereik van 25 meter en brengt ieder meubelstuk zonder problemen waar het wezen moet. In Amsterdam mogen wij u bovendien een extra voordeel bieden: wij rekenen geen voorrijkosten!

Zonder zorgen verhuizen

Bent u op zoek naar een flexibele, betrouwbare service waar u niet betaalt voor wat u niet nodig heeft? Smaragd Express biedt u diensten op maat aan. Met behulp van onze sterke verhuislift en ervaren operators, verloopt uw verhuizing op rolletjes. Voor u het weet staan al uw goederen of uw inboedel in uw nieuwe kantoor- of woonruimte. Ziet u dat ook wel zitten? Neem dan snel contact met ons op!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange