Verhuislift huren Almere vanaf €86 per uur

Om uw verhuizing van en/of naar een flat soepel te laten verlopen, is een verhuislift huren een noodzaak. Waarom zou u immers uw rug breken door uw inboedel de trap op te sjouwen? Het kiezen van de kortste route zal u veel tijd en moeite besparen. Met een verhuislift tilt u al uw kostbaarheden in een mum van tijd op het balkon of door het raam. Ziet u een vlotte zakelijke of particuliere verhuizing zonder zorgen ook wel zitten? Bekijk dan de mogelijkheden bij Smaragd Express.
Voor de tarievenlijst voor de verschillende tarieven kunt u terecht op de tarieven pagina.Onze verhuislift kan iedere taak aan!

Of het nu een kleine of grote klus betreft, niets schrikt onze verhuislift af! Met een basis die verbonden is met het autochassis, staat de constructie zeer stabiel en wij kunnen vrijwel overal zonder moeite parkeren. Mocht u aan een smalle straat wonen en onze auto de straat blokkeren, kunnen wij voor u een tijdelijke TVM aanvragen. Doordat onze lift zo stevig staat, kunnen wij zonder problemen uw inboedel 25 meter de hoogte in tillen. Met een draagcapaciteit van 400 kg kan de verhuislift bovendien veel spullen tegelijkertijd naar boven of naar beneden brengen. Dit bespaart u tijd en hierdoor ook huurkosten. Daarnaast hoeft u zich bij Smaragd Express geen zorgen te maken over de bediening van de machine. Wij sturen met de lift namelijk een ervaren en gecertificeerde operator mee die licht mee assisteert.

Verhuislift service in Almere van Smaragd Express

Bij Smaragd Express kunt u een verhuislift huren in Almere die in kan worden gezet voor een particuliere of zakelijke verhuizing. Zakelijke verhuizingen kunnen flink van formaat verschillen, maar wij gaan iedere uitdaging aan. Of u nu een klein kantoortje, een complete vloer of de hele inhoud van het kantoorpand wilt verplaatsen, alles is mogelijk met Smaragd Express. Ook op het gebied van particuliere verhuizingen stellen wij ons zeer flexibel op. Wij helpen u met plezier met het liften van uw gehele inboedel. Daarnaast kunt u ons om hulp vragen voor het omhoog tillen van witgoed, een enkel meubelstuk, een nieuwe keuken, bouwmaterialen of zelfs zonnepanelen!

Wanneer komt het u uit?

Of u nu midden in een verhuizing zit of enkel op een levering van een nieuwe wasmachine wacht, u wilt natuurlijk dat dit soort zaken uw dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden zo min mogelijk in de weg zitten. Wij bieden u daarom graag de mogelijkheid om ’s avonds en/of in het weekend gebruik te maken van onze services.

Betaal niet voor wat u niet nodig heeft

Natuurlijk wilt u niet betalen voor iets dat u niet nodig heeft. Waarom zou u dan een verhuislift huren in Almere voor een hele dag, als u enkel uw nieuwe bed op de vierde verdieping bezorgd wilt krijgen? Bij Smaragd Express kunt u een lift huren voor een hele dag of een dagdeel, maar wij komen ook langs, wanneer u onze assistentie slechts voor een uur nodig heeft! Mocht de klus toch meer tijd in beslag nemen, dan wordt deze tijd per kwartier in rekening gebracht. Op deze manier betaalt u niet voor twee uur, wanneer u enkel een uur en een kwartier van onze service gebruik heeft gemaakt.

Wij zorgen goed voor uw meubels

Of het nu een zakelijke of particuliere verhuizing betreft, u zit natuurlijk niet te wachten op beschadigingen van uw kostbare goederen en meubilair. Wanneer u een verhuislift huurt bij Smaragd Express is de kans op schade bij uw bezittingen absoluut minimaal. Wij maken namelijk gebruik van verhuisdekens, folie en spanbanden om uw meubels een veilige overtocht te bieden. Daarnaast onderhouden wij onze verhuislift met regelmaat om gevaarlijke defecten te voorkomen. Ziet u uw meubels, goederen of andere kostbaarheden ook graag veilig boven of beneden komen? Neem dan contact met ons op voor het verhuislift huren in Almere.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange