Tapijt of vloer verwijderen

Laat uw laminaatvloer of tapijt verwijderen door Smaragd

Een tapijt of vloer verwijderen is een onderschat onderdeel van een woningontruiming. een vervelende en vermoeiende die bloed, zweet en tranen kost. Van te voren weet u niet wat u kunt verwachten. ´Even een proefstukje doen´: daar komt het meestal niet van. De klus komt als laatste en kost dan onverhoopt vaak veel tijd, werk en inspanning. Zo kan het de ontruiming en oplevering ernstig vertragen. Dat is niet nodig, als u een professional inhuurt met geschikt materiaal, ervaring en mankracht.Waaraan valt te denken bij tapijt en vloer verwijderen?

> laminaat verwijderen
> idem, gelijmde vloer
> houten vloerbedekking, parket
> los, gelijmd of geniet tapijt
> idem, tapijttegels
> vloerbedekking trap verwijderen
> marmoleum, kurkvloer of rubber
> pvc vloerzeil
> lijmresten verwijderen
> egaliseren van de vloer
> bezemschoon opleveren

Na het verwijderen van lijmresten van de vloerbedekking is het onze uitdaging om de ondervloer vlak achter te laten. Zo nodig gaan we egaliseren. Na de klus leveren we uw woonhuis, appartement of bedrijfspand uiteraard bezemschoon en stofvrij op. Wij verwerken het vrijgekomen afval op een geëigende milieubewuste en voordelige manier.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange