Studenten Verhuisservice

Professioneel, Snel & Goedkoop!

De Studenten Verhuisservice van Smaragd Express is er speciaal voor studenten die ondanks een klein budget toch professioneel en goed verhuisd willen worden. Bij Smaragd express bent u aan het juiste adres.Studenten woningen en/of kamers liggen nogal eens op moeilijk te bereiken plekken, maar door de ervaring van onze medewerkers en inzet van profesiooneel materiaal is geen Studenten Verhuizing te lastig voor Smaragd Express. Door onze flexibele instelling en aanpakkersmentaliteit zorgen wij ervoor dat de studenten verhuizing veilig, netjes en vlot verloopt. Ook het verhuizen van studenten brengt de nodige uitdagingen met zich mee, door Smaragd Express in te huren kunt u ervan uitgaan dat uw persoonlijke bezittingen professioneel en goed worden verhuisd.

Goedkope Verhuisservice

Wij kunnen zeer concurrerende tarieven aanbieden omdat wij werken met een zeer strakke planning, professionele medewerkers en in tegenstelling tot grote bedrijven huren wij geen dure panden en/of voertuigen dat in de prijs word doorberekend aan u.

Spoed Verhuizing

Is er sprake van spoed, waarbij u op zeer korte termijn moet verhuizen van A naar B, ook dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres. Naast dat wij de spoed verhuizing professioneel en vakkundig zullen uitvoeren, bieden wij deze ook aan tegen een zeer scherp tarief.
Vraag hier direct een offerte aan of bel ons op: 085 065 3750
  Dennis BaltesMej MulderElly BrasserNataschaStephanieSophia Gulmetov
 • Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov