Studenten Verhuisservice vlot en voordelig

Ben je student en ga je binnenkort verhuizen? Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf die jouw inboedel vlot, vakkundig en voordelig tegen een zeer scherpe prijs van A naar B brengt? Dan is Smaragd Express precies wat je zoekt. Met onze Studenten Verhuisservice vervoeren wij jouw persoonlijke bezittingen door heel Nederland en desgewenst ook naar het buitenland.Onze Studenten Verhuisservice gaat elke uitdaging aan

In welke studentenstad je ook komt, je vindt er allerlei woningen / kamers waar studenten zijn gehuisvest. Of het nu gaat om een studentenflat, een oude stadswoning in een smalle straat of om een kamer drie hoog achter, onze studenten verhuisservice komt overal. Dit betekent in de praktijk dat wij regelmatig spullen verhuizen naar plekken die niet altijd even makkelijk te bereiken zijn. Het verhuizen van de inboedel van een student is dan ook meer dan eens een boeiende uitdaging. Voor welke uitdaging we ook staan, wij gaan deze nooit uit de weg en pakken elke verhuizing aan. Niet voor niets staan wij bij Smaragd Express bekend om onze aanpakkersmentaliteit en flexibele instelling. Bovendien maakt ons team van ervaren en vakkundige verhuizers gebruik van professioneel verhuismateriaal waardoor al je persoonlijke bezittingen vlot, veilig en schadevrij van A naar B worden gebracht. Onze studenten verhuisservice is dan ook een garantie voor kwaliteit.

Studentenverhuizingen door heel Nederland

Studenten willen nog weleens van woning veranderen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

 • Zo doet zich bijvoorbeeld opeens de mogelijkheid voor om een grotere kamer te krijgen of komt er een plek vrij in een huis bij studievrienden elders in de stad. Dat betekent dat je snel moet beslissen en op korte termijn moet gaan verhuizen. Voor een spoedverhuizing ben je bij Smaragd Express dan ook aan het juiste adres. Onze flexibele instelling komt bij zo’n ‘last-minute’ verhuizing uitstekend van pas. Wij stellen ons namelijk helemaal in op de wensen van onze klanten. Bij Smaragd Express is het mogelijk om tot 24 uur van tevoren wijzigingen door te geven. Bovendien zijn wij bij spoedverhuizingen binnen 48 uur inzetbaar.
 • Niet alleen verhuizen wij jouw spullen snel en veilig binnen eenzelfde stad. Dat doen we ook wanneer een student naar een heel andere plaats in het land gaat verhuizen. Veel studenten die net met een opleiding gaan beginnen aan een universiteit of hogeschool moeten hiervoor verhuizen naar een andere stad, provincie of soms zelfs naar het buitenland. Ook studenten die al wat langer bezig zijn, besluiten nog weleens om van opleiding te veranderen of een vervolgstudie te gaan doen op een andere onderwijsinstelling ergens anders in het land. Wat ook de reden is van de verhuizing, op Smaragd Express kun je altijd rekenen. Wij verhuizen door heel Nederland en indien nodig ook naar het buitenland. Dat doen we op een efficiënte en professionele manier.

Goedkope verhuizingen voor studenten

Voor menig eerstejaarsstudent start er een nieuwe fase in hun leven. Ze verlaten het ouderlijk huis en gaan zelfstandig op kamers wonen. Nu beschikt niet iedereen zomaar over een ruim budget waarmee je gelijk een geheel nieuwe inboedel kunt aanschaffen. Veel jonge studenten willen dan ook graag een deel van hun eigen inboedel uit het ouderlijk huis meenemen. Denk bijvoorbeeld aan het eigen bed, het bureau met die comfortabele bureaustoel, een computer, tv, tafel en stoelen, een klerenkast, boeken en allerlei persoonlijke spullen. Daarom kiezen veel studenten er ook voor om een goedkope, betrouwbare en op en top professionele studenten verhuisservice als Smaragd Express in te huren. Wij bieden zeer concurrerende tarieven. Dat is mogelijk om dat wij met een heel strakke planning werken en geen dure bedrijfspanden en/ of voertuigen doorberekenen in de prijs. Ga jij ook binnenkort studeren in een andere stad? Verwissel je van kamer/woning? Dan gaan wij graag aan de slag om jouw spullen te vervoeren. Om welke persoonlijke bezittingen het ook gaat, we brengen ze snel en veilig naar jouw nieuwe onderkomen.

Piano verhuizen

Wist je trouwens dat wij ook muziekinstrumenten en in het bijzonder piano’s verhuizen? Vooral voor studenten die een opleiding als docent muziek of een andere artistieke opleiding volgen aan een conservatorium of Pop Academie is het natuurlijk geweldig als je ook een (studie) piano kunt meenemen naar de nieuwe woning of dat deze kan worden vervoerd naar een aparte oefenruimte in de buurt. Een piano verhuizen, doe je niet zomaar even. Daar komt vakmanschap bij kijken. Wij zijn specialist in het verhuizen van piano’s. Klinkt dit als muziek in de oren en wil je meer weten over het verhuizen van een piano? Dan verwijzen wij je graag naar deze webpagina: https://smaragdexpress.nl/piano-verhuizen/.

Wat kost een studentenverhuizing?

Bij het maken van een offerte houden wij rekening met verschillende factoren. Simpel gezegd, kun je stellen, hoe eenvoudiger de verhuizing is en hoe kleiner de vracht, des te meer kunnen wij besparen op de prijs. Factoren die van invloed zijn op de eindprijs zijn:

 • Op welke verdieping bevindt de kamer / woning zich? Verhuizen van en naar een kamer/ woning op de begane grond is het meest eenvoudig. Zeker als de verhuiswagen direct voor de ingang kan worden geparkeerd. Voor onze verhuizers is een dergelijke klus een fluitje van een cent. Fluitend en in een mum van tijd verplaatsen zij de huisraad van de ene naar de andere plek. Moeten wij naar een hogere verdieping dan neemt dit meer tijd in beslag en speelt ook de vraag mee of alle spullen via de trap naar binnen / buiten kunnen worden gebracht.
 • Is er een lift aanwezig? Is het antwoord hierop ja, dan maakt dit het werk een stuk eenvoudiger en sneller. Is er geen lift in het gebouw dan moeten wij in sommige gevallen gebruik maken van een verhuislift waarmee we de inboedel via het balkon of raam naar binnen/buiten kunnen brengen. Het gebruik van een verhuislift rekenen wij door in de prijs.
 • Is er sprake van een smal trapgat? Het gebruik van een verhuislift hangt vooral ook af met welk soort trap wij te maken hebben en hoe breed het trapgat is. Vooral in oude stadswoningen zijn de trappen soms erg steil en smal. Het kan dan heel lastig of soms gewoon onmogelijk zijn om bijvoorbeeld een wasmachine of een grote, zware kast over een draaitrap naar boven of beneden te sjouwen. Indien mogelijk doen wij dat uiteraard wel, maar als het niet anders kan of een hoop tijd scheelt, kan een verhuislift uitkomst bieden.
 • Hoe groot is de inboedel? Dit wordt over het algemeen bepaald door het soort woning en het woonoppervlak. Hoe meer kamers er zijn, hoe meer huisraad er moet worden verhuisd. Misschien verhuis je wel samen met je andere huisgenoten naar een ander pand. Aan de hand van dit soort informatie kunnen wij bepalen hoeveel verhuizers er nodig zullen zijn.
 • Kunnen wij de verhuizing flexibel inplannen? Wanneer wij de keuze hebben uit meerdere dagen waarop we jouw inboedel kunnen verhuizen, is dit makkelijker te combineren met een andere verhuizing. Omdat onze verhuiswagen dan maar één keer hoeft te rijden, scheelt dat uiteraard in de kosten. Dat zie je natuurlijk terug in de prijs!
 • Help jezelf ook mee? Is dat het geval, dan heeft dat ook invloed op het totale kostenplaatje.

Waar moet je rekening mee houden als je gaat verhuizen?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken. Je moet met allerlei zaken rekening houden. Als ervaren Studenten Verhuis Service geven we je graag wat tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

 • Ten eerste moet je alle uitgaven op een rijtje hebben. Wat betreft de kosten voor de verhuizing hoef je je bij Smaragd Express geen zorgen te maken. In onze offerte vind je direct de eindprijs terug en kom je niet voor verrassingen te staan. Je moet echter ook alle andere financiën op orde hebben. Denk bijvoorbeeld of je nog huur verschuldigd bent voor de oude woning/kamer en hou er rekening mee dat je de huur + borgsom voor het nieuwe onderkomen meestal vooruit moet betalen.
 • Als je de oude woning eenmaal gaat verlaten, let er dan op dat je diepvries al ontdooit is en je koelkast leeg is en schoongemaakt. Ook een oven of magnetron kun je maar beter schoon vervoeren naar je nieuwe woonplek. Heb je ook een wasmachine? Zorg er dan voor dat deze geen water meer bevat. (Lees hier meer over het verhuizen van een wasmachine.)
 • Tenzij het om een spoedverhuizing gaat, kun je beter maar tijdig je verhuizing laten inplannen. Je kunt hier ook nog kosten door besparen als onze verhuiswagen jouw verhuizing kan combineren met andere ritten. Uiteraard is dit wel afhankelijk van hoe groot je inboedel is.
 • Je kunt ook kosten besparen door zelf al (een deel van) de verhuisdozen in te pakken. Tip: neem grote stevige dozen mee uit de supermarkt. Als je toch al van plan bent om te gaan verhuizen, gooi dan bij recente aankopen de verpakking niet weg. Je kunt deze dan eenvoudig weer gebruiken.
 • Heb je meubels die je makkelijk kunt demonteren en weet je ook hoe je ze later weer in elkaar moet zetten? Dan zijn ze makkelijker te vervoeren als je ze uit elkaar haalt.

Waarom kiezen voor een professionele Studenten Verhuisservice?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een verhuizing helemaal zelf te doen. Hou er echter wel rekening mee dat je sowieso kosten maakt. Je moet in veel gevallen een busje huren waarmee je je spullen kunt vervoeren. Ook moet je beschermend materiaal aanschaffen zoals verhuisdekens of speciale folie. Moet je wasmachine ook mee? Zonder ervaring is dat echt nog een hele klus om zo'n apparaat van 100 kilo over een trap te sjouwen. Kies daarom voor een professioneel verhuisbedrijf als Smaragd Express. Dan weet je zeker dat jouw spullen snel en schadevrij van de ene naar de andere kamer / woning worden gebracht.

Jouw inboedel laten verhuizen door Smaragd Express? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Heb je eerst nog wat vragen over onze Studenten Verhuisservice? Bel ons op: 085 - 06 53 750
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange