Spoed verhuizing

Goedkoop, snel en goed!

Bij een spoedverhuizing gaan wij flexibel te werk. Het is voor u een ingrijpend besluit om te verhuizen. De verhuisdag komt naderbij, u moet soms last-minute besluiten nemen, uw wensen kristalliseren zich uit terwijl u de verhuizing steeds beter voor ogen kunt halen. Bij Smaragd Express kunt u tot 24 uur vooraf wijzigingen doorgeven. Bij spoedverhuizingen zijn wij binnen 48 uur inzetbaar.

Of het nou gaat om een grote of kleine verhuizing, studentenverhuizing, senioren, particulier of zakelijk.Er zijn veel verhuisdiensten actief. Wij onderscheiden ons in flexibiliteit. Met uw wensen en behoeftes centraal, realiseren we de verhuizing naar uw verwachting. Onze deskundigheid en staat hiervoor garant. Dat kom zeker in een spoed verhuizing zeer van pas. Daarom kunt u beter niet wachten maar vandaag onze dienstverlening raadplegen. Tenslotte onderscheidt Smaragd Express zich ook bij de spoedverhuizing als allrounder. Iedereen heeft zelf wel eens een verhuizing uitgevoerd. Onze aanpak garandeert dat we kostbaar huisraad en meubels volkomen schadevrij overbrengen. Onze verhuisservice staat daarvoor garant.

Tenslotte onderscheidt Smaragd Express zich als allround verhuisbedrijf. Deskundig verhuizen is ons vak. Iedereen heeft het zelf wel eens gedaan. Onze aanpak is, dat we kostbaar huisraad en meubels volkomen schadevrij overbrengen. Onze verhuisservice staat daarvoor garant.

Welk voordeel kunt u behalen bij een verhuizing met Smaragd Express? Dat berekent u eenvoudig met ons online verhuisformulier. Vul alle relevante gegevens in, dan ontvangt u snel onze offerte met prijsaanbod.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange