Speciale ontruiming

Laat Smaragd uw speciale ontruiming regelen

Er zijn soms omstandigheden, waarbij u een speciale ontruiming verwacht van appartement, woonhuis of bedrijfspand. Dat kunnen de meest uiteenlopende aanleidingen zijn:
> Een spoedontruiming
> Ontruiming v/d zorgkamer in een verpleeghuis
> Een ernstig vervuilde woning
> Hennepkwekerij ontruimen uit een pand
> Ontruiming bij huurachterstand
> Ontruiming na faillissement
> Ontruiming na vonnis

In zo´n geval is het verstandig om uit te kijken naar een betrouwbare en kundige professionele partner voor de speciale ontruiming. Dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres. We helpen u graag verder en dankzij onze meerjarige ervaring kunnen we deze zorg uit handen nemen. Wij brengen u offerte uit en na goedkeuring plannen wij een datum en oplevertermijn.Daarbij ontnemen we u als klant vanaf het begin de zorg en last. U hoeft zich geen zorgen meer te maken. Ons belangrijkste doel: zorgen voor snelle, volledige en correcte afhandeling. Indien nodig nemen we de tapijt- of vloerverwijdering ook uit. Na het direct ontruimen leveren wij de woning uiteraard leeg en bezemschoon op.

Speciale ontruiming door de professionals

Waarom zou kiezen voor een speciale ontruiming door SmaragdExpress? Wij pakken het zakelijk op en daardoor is er minder emotie in de betrokkenheid. Er zit vaak pijn en moeite achter een woningontruiming. U kunt ons vragen om alles te regelen van begin tot eind. Integer en respectvol. Onbevoegden krijgen daarbij geen toegang. Wij gaan op discrete wijze om met de inboedel. Waar nodig bieden wij bijzondere schoonmaak aan.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange