Senioren verhuizing

Flexibel verhuizen op uw tempo

Gaat u kleiner wonen? Smaragd Express uw hulp bij iedere seniorenverhuizing. Of u gaat kleiner wonen in een serviceflat of zorgkamer of aanleunwoning, en weet nog hoe u grote meubels naar uw nieuwe woning kunt transporteren. Wat wel en wat niet meenemen? U stelt het op prijs als de verhuizer geduldig heeft omdat het inpakken nog niet helemaal op schema ligt. Of uw wilt gewoon goede en betrouwbare dienstverlening tegen een zo laag mogelijke prijs.

Ook als alleenstaande senior of ouder echtpaar kunt u terecht bij de verhuisservice van Smaragd Express. Verhuizen is onze kernactiviteit en de seniorenhulp hoort daarbij. Over de gehele linie kunt u van ons een positieve opstelling verwachten: attent, voordelig, flexibel en deskundig.

Onder alle omstandigheden is het team van Smaragd Express uw aangewezen partij bij een seniorenverhuizing.Professioneel meubels verhuizen

Deskundigheid in verhuizen is ons vak. Als professionals brengen we graag uw huisraad en meubels zonder enige schade over naar het nieuwe adres. soepel en zonder oponthoud. Daarvoor staat onze senioren verhuisservice garant. Naast de seniorenverhuizing kunt u voor een meerprijs nevendiensten door ons laten uitvoeren. Zoals ontruiming, schoonmaak en bijzondere reiniging, kleine reparaties en schilderwerk.

Bepaal zo zelf de prijs van uw seniorenverhuizing met het offerteformulier. De prijs is afhankelijk van de gevraagde service. Het offerteformulier is een calculator, dat u meteen het eindbedrag toont. Daar doen we het voor – niet meer en niet minder!

– Voor een ontruiming kunt u de ontruimingscalculator invullen en dan zult u onze offerte ontvangen. – Bij normale verhuizing kunt u ons verhuisformulier invullen. – Uiteraard kunt u van beide diensten gebruik maken. Vult u dan eerst het verhuisformulier in en daarna, voor het opleverklaar maken, de ontruimingscalculator.

Waar is de verhuisservice van Smaragd Express beschikbaar? Globaal kunt u van onze verhuisservice gebruik maken in alle steden met meer dan 50.000 inwoners, evenals enkele kleinere steden.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange