Piano Verhuizen

Uw piano verhuizen of heeft u een piano aangekocht en wilt u uw piano laten vervoeren?

Bij Smaragd Express bent u aan het goede adres.
Wij verhuizen uw piano goed en professioneel tegen een zeer gunstig tarief, zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken over uw instrument.
Een piano verhuizen is een lastige klus, maar door een combinatie van ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw piano op een correcte en veilige wijze wordt vervoerd.
Een piano verhuizen is zo lastig door de omvang en het gewicht, een gemiddelde piano weegt net zo veel als twee wasmachines.

Piano polijsten en/of reparatie

Smaragd Express heeft een eigen piano polijst en piano reparatie dienst waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat uw piano tegen een scherp tarief weer als nieuw is. Als uw piano gebruikssporen heeft of krassen bevat dan kunnen wij de piano voor u polijsten. Door het polijsten zal uw piano er weer in nieuwstaat uitzien.
Indien uw piano een barst of schade heeft kan het team van Smaragd Express de piano ook repareren in onze eigen werkplaats. Uiteraard gebeurt dit op een professionele en vakkundige wijze en zal uw piano er na reparatie weer als nieuw uitzien. Indien u gebruik wilt maken van deze service vragen wij u het type piano en bouwjaar door te geven, inclusief de foto’sIndien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuis service dan ontvangen wij graag in uw offerte aanvraag de volgende gegevens:
• Horizontale of vleugel piano
• Woonhuis of Flat?
• Flat voorzien van lift?
• Obstakels, drempels, grind etc…
• Afstand tussen A en B

Denkt u bij het doorgeven van bovenstaande gegevens voor het verhuizen van uw piano zowel aan het ophaal- en aflever adres. Indien de piano op een verdieping staat zonder lift, zullen wij gebruik maken van een verhuislift.

Voordelig piano verhuizen

De prijs voor het vervoeren van een piano verschilt iedere opdracht en is mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Wel weten wij zeker dat u bij ons de meest voordelige prijs krijgt van Nederland. Indien u de tijd heeft, combineren wij de piano transport met een bestaande rit uit de planning zodat het voor u zeer voordelig uitpakt. Heeft u liever dat het verhuizen van de piano zo snel mogelijk plaatst vindt, dan krijgt u alsnog een zeer scherp voorstel en plannen wij de rit op een gewenste datum in.

Bij ons geen lokkertjes of verrassingen achteraf, u krijgt van ons altijd de eindprijs vooraf in uw vrijblijvende offerte!
Smaragd Express, ook uw piano vervoeren is ons Juweel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Piano vervoer?
Bel ons direct op: 085 - 06 53 750
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange