Woningontruiming na overlijden

Laat Smaragd de woning discreet ontruimen

Bij woningontruiming na overlijden bieden wij u goede hulp. Een gevoelig en beladen onderwerp: woningontruiming na overlijden. Logisch, want het gaat om het leeghalen en opleveren van een huis na een sterfgeval. Een familielid, langdurig zieke vriend, iemand aan wie u mantelzorg leverde, of iemand anders uit kleine kring. Een huurwoning, zorgkamer of serviceflat zal vaak weer snel beschikbaar moeten zijn voor opleveren. Sneller dan waar u mee rekening had gehouden. U bent in zo´n periode met heel andere zaken bezig, dan u verdiepen in de huisinventaris en inrichting van een overledene. Het leeghalen van een huis is niet uw eerste aandachtspunt.Het team van Smaragd Express kan in deze gevallen uitkomst bieden. Woningontruiming na overlijden vergt tijd, goeie aanpak, inspanning plus goede materialen. Smaragd Express kan die bieden en is u graag van dienst. Wij werken en discreet en vlot, betaalbaar en vakkundig. Uw betrokkenheid blijft beperkt en de emoties zullen niet domineren. Wij zorgen voor afvalverwerking die rekening houdt met kosten, milieu en de directe woonomgeving. Soms is er behoorlijk veel afval en oude huisinventaris die men gedurende zijn leven opspaart. In overleg leveren wij het appartement of de woning bezemschoon op.

De snelheid van een woningontruiming na overlijden hangt af van de situatie. Een ontruiming door ons team kan in enkele werkdagen gedaan zijn. Uiteraard zijn er voorwerpen in het interieur die u wilt behouden: die komt u van te voren ophalen en houdt u apart. Daarna verwijderen we de resterende huisinventaris snel en vakkundig.

Zo nodig en gewenst leveren we de woning bezemschoon op. Dat is inclusief weghalen van tapijt en/of laminaat, het in originele staat terugbrengen, afval afvoeren en tuin, terras of balkon netjes opleveren.

 
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange