Betrouwbaar meubeltransport

Op zoek naar veilig en betrouwbaar meubeltransport?

Meubeltransport is een vak apart. Naast dat uw inboedel emotionele waarde heeft, kan het verhuizen fysiek ook een behoorlijke impact hebben. Denk hierbij aan een zware piano die op de begane grond staat, een fraaie houten kast op uw slaapkamer of een wasmachine die in de wasruimte staat. Daarom doet het u goed om voor uw verhuizing een specialist in te schakelen, zoals Smaragd Express. Hierdoor verloopt uw meubelvervoer snel, vlekkeloos en weet u zeker dat uw inboedel veilig op de plek van bestemming aankomt.

Schakel Smaragd Express in voor verschillende soorten verhuizingen

Steeds meer mensen maken gebruik van het uitstekende meubelvervoer van Smaragd Express. En dat is natuurlijk niet voor niets. U schakelt ons namelijk in voor:

 • Studenten Verhuisservice
 • Verhuizen van of naar buitenland
 • Senioren Verhuizing
 • Spoed Verhuizing
 • Particuliere Verhuizing
 • Zakelijke Verhuizing

Of u nu enkel losse meubelstukken zoals bureaus, uw bed of bank gaat verhuizen, of een volledige keuken veilig en snel van A naar B wilt verhuizen, in alle gevallen is Smaragd Express uw ideale partner. Naar meubel vervoerders hoeft u dus niet langer meer te zoeken. Voor wat voor soort verhuizing u Smaragd Express ook in wit zetten, er wordt altijd voor gezorgd dat de verhuizing van uw inboedel succesvol verloopt. Door de strakke planning waar mee wordt gewerkt, kunt u vertrouwen van een snelle verhuizing waar u niet voor onverwachtse verassingen komt te staan. En dat is wel zo fijn om te weten, nietwaar?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing

Bent u overtuigd van alle voordelen die Smaragd Express u te bieden heeft? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door dit formulier in te vullen. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend verhuisvoorstel op maat verwachten. U betaalt geen voorrijkosten, een verhuizing is al mogelijk vanaf € 35,-, de verhuisservice wordt door heel Nederland aangeboden en u bespaart behoorlijk wat tijd en energie door uw verhuizing over te laten aan de specialisten van Smaragd Express. Helpen de meubel vervoerders u binnenkort met uw verhuizing?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over meubeltransport? Bel ons direct op: 085 - 06 53 750

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange