Veilig en betrouwbaar Meubeltransport

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat uw meubels veilig en goedkoop vervoert? Dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres. Ervaring, vakmanschap, flexibiliteit en een aanpakkersmentaliteit maken onze meubeltransport tot een gewilde service voor iedereen. Of het nu gaat om uw complete inboedel, of alleen om een bank, bed of kast, onze meubeltaxi brengt het snel en professioneel van A naar B. Dat doen wij tegen zeer scherpe prijzen.

Smaragd Express meubeltransport door heel Nederland

Meubeltransport zit ons in het bloed. Het vormt de basis van ons bedrijf. Ooit begonnen met het transporteren van meubels, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig verhuisbedrijf dat onder meer ook zijn sporen heeft verdiend op het gebied van het vervoeren van piano's en witgoed. Waar u ook naar toe gaat verhuizen, met onze meubeltaxi vervoeren wij uw meubels door heel Nederland en indien gewenst ook naar veel plaatsen in het buitenland. Steeds meer mensen weten onze uitstekende service te vinden. Het aantal klanten dat gebruik maakt van het meubeltransport van Smaragd Express groeit nog steeds. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Schakel onze meubeltaxi in voor deze soorten verhuizingen

 • Particuliere Verhuizing. Of het nu gaat om uw gehele inboedel of om enkele losse meubelstukken zoals een kast, bed, bank of bureau, wij verhuizen het op een professionele wijze.
 • Senioren Verhuizing. Naast het verhuizen van uw meubels, witgoed en andere huisraad naar een (senioren)woning bieden wij ook nevendiensten als volledige ontruiming, de schoonmaak en bijzondere reiniging. Ook kleine reparaties en schilderwerk behoren tot de mogelijkheden.
 • Studenten Verhuisservice. Voor een scherp, concurrerend tarief verhuizen wij meubels van studenten van kamer naar kamer of (studenten)woning binnen dezelfde of naar een andere stad in Nederland.
 • Verhuizen vanuit of naar het buitenland. Van enkele meubels tot uw complete huisraad brengen wij naar of halen wij uit een groot aantal (Europese) landen. Heeft u een tweede woning in het buitenland of bent u van plan om binnenkort te gaan verhuizen naar een ander land? Dan verzorgen wij graag het transport van uw meubels.
 • Spoed Verhuizing. Moet u plotseling verhuizen? Geen probleem! Dankzij onze flexibele instelling, komt dat helemaal in orde. Bij spoedverhuizingen zijn wij binnen 48 uur inzetbaar. Bovendien is het mogelijk om tot 24 uur van tevoren wijzigingen door te geven.
 • Zakelijke Verhuizing. Kasten, bureau's, stoelen en tafels, computers etc. Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen, is Smaragd Express de juiste keuze.

Vraag nu een offerte aan

Meubeltransport is een vak apart

Verhuizers moeten uiterst zorgvuldig omgaan met uw inboedel. Die heeft tenslotte een emotionele waarde. Uw bed, bank, stoelen, tafels, kasten etc. moeten zonder kleerscheuren uit uw oude woning worden gehaald en veilig worden getransporteerd naar de nieuwe bestemming. Wij maken dan ook gebruik van beschermend materiaal zoals verhuisdekens en waar nodig speciale folie. Bij vrijwel ieder meubeltransport zijn er altijd wel enkele zware objecten aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een fraaie houten kast die op de slaapkamer staat of een wasmachine en droger op zolder of in de wasruimte. Heeft u bijvoorbeeld ook een piano of een authentiek elektronisch orgel in de woon- of studeerkamer staan dan zult u zich misschien best wel eens afvragen hoe dit ooit kan worden verhuisd. Gelukkig zijn daar de professionals van Smaragd Express! Het is dan ook een goed idee om uw verhuizing aan dé specialist over te laten. Naast onze professionele en vakkundige werkwijze, houden wij ook een strakke planning aan. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw meubels snel, vlekkeloos en veilig naar de nieuwe bestemming worden gebracht.

Smaragd Express voor alle soorten meubeltransport

Bij een verhuizing naar een andere woning, nemen wij desgewenst uw complete inboedel mee. We komen dan voorrijden met een grote verhuiswagen en vervoeren al uw meubels, wasmachine, droger, keukenapparaten en de rest van uw huisraad naar uw nieuwe woning. Het is echter ook mogelijk dat u maar een paar meubelstukken wilt verhuizen, bijvoorbeeld naar een vakantiewoning in binnen- of buitenland. Ook bij de aan- of verkoop van (tweedehands)meubels of wanneer er een meubelstuk naar iemand uit uw familie- of vriendenkring gaat, kunt u ons inschakelen voor meubeltransport. Voor elk soort meubels en elk type transport is Smaragd Express uw ideale partner. We nemen de verschillende vormen van meubeltransport eens nader onder de loep.

 • Kast vervoeren. Misschien bezorgt het vervoeren van een grote kast zoals een dressoir, linnenkast, kledingkast, wandmeubel, wandkast of een antiek meubel u kopzorgen? Vraagt u zich af hoe u de (de)montage en het vervoer in één klap kunt regelen?. Dan is Smaragd Express precies wat u zoekt. Wij denken graag creatief en oplossingsgericht met u mee. Wilt u bijvoorbeeld een meerdelige kledingkast vervoeren dan vraagt dit de nodige zorg en aandacht. Zo zal de kast voor het transport eerst moeten worden gedemonteerd. Is demonteren voor u een probleem? Dan zijn wij graag bereid om u daarbij te helpen. Voor het transport maken wij gebruik van beschermende materialen als karton, verhuisdekens, noppenfolie of krimpfolie.
 • Bankstel vervoeren Heeft u een nieuw bankstel gekocht? Dan moet deze nog wel ongeschonden bij u thuis worden gebracht. Vooral als u de bank hebt aangeschaft via een website als Marktplaats, biedt onze meubeltaxi uitkomst. Wist u dat zitmeubels ook heel geschikt zijn voor een combinatierit? Dit houdt in dat wij uw bankstel (of andere meubelstukken) zowel bij u kunnen ophalen als afleveren wanneer wij in de buurt zijn. We plannen onze route dus zo in dat wij in één rit op verschillende adressen een bankstel kunnen ophalen/afleveren. Daarmee besparen wij kosten en dat is ook voor u extra voordelig. Met een combinatierit bespaart u flink op de prijs. Bovendien helpen wij het milieu een handje door maar één keer i.p.v. twee of drie keer te moeten rijden.
 • Bed vervoeren.Wanneer u een bed heeft aangeschaft, is het niet altijd vanzelfsprekend dat dit ook bij u thuis wordt afgeleverd. Voor showroommodellen bijvoorbeeld, moet u meestal zelf voor vervoer zorgen. Dat geldt ook als u een bed, boxspring of slaapbank via een tweedehandssite heeft gekocht. Gaat het om een nieuw bed, dan is het afhankelijk van de winkel of zij dit ook snel bij u thuisbezorgen. De levertijden kunnen soms aardig oplopen. De meubeltaxi van Smaragd Express biedt de oplossing! Wij transporteren bedden door heel Nederland. Ook voor bedden geldt dat deze prima geschikt zijn voor een combirit.
 • Piano vervoeren Een piano is niet alleen een muziekinstrument, maar ook een dierbaar meubelstuk. Wanneer uw klavier van A naar B moet worden vervoerd, dan schakelt u daar uiteraard het liefst de ervaren vakman voor in. Bij Smaragd Express hebben wij een ruime ervaring met het verhuizen van piano's. Wij gaan hierbij heel nauwkeurig en voorzichtig te werk. Met behulp van onder meer speciaal op maat gemaakte verhuisdekens en ander beschermend materiaal vervoeren wij uw piano overal in Nederland. Wie een piano wil verhuizen, laat dit dan ook over aan onze ervaren vakmensen. Zij weten precies hoe je zoiets moet aanpakken. Het maakt ons niet uit of uw piano nu op de begane grond staat of op een andere verdieping. We vervoeren deze veilig en snel van A naar B.

Markplaats vervoer

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een website als Markplaats voor de aan- en verkoop van meubels. Als meubeltransportbedrijf spelen wij hier natuurlijk op in en bieden onze service aan om uw meubels goedkoop maar professioneel te vervoeren. Ook als er sprake is van spoed en uw aankoop direct moet worden opgehaald, kunt u bij ons terecht. Heeft u meer flexibiliteit wat betreft ophaal- en aflevertijden, dan kunnen we uw aankopen in veel gevallen handig inplannen in een combirit. Hierdoor is het meubeltransport voor u extra voordelig.

Kosten meubeltransport

Hoeveel het vervoeren van uw meubels precies gaat kosten, hangt van verschillende factoren af. De belangrijkste zetten we hier even op een rijtje.

 • De hoeveelheid meubels / grootte van de inboedel. U begrijpt dat wanneer wij uw gehele inboedel, inclusief al uw meubels, gaan vervoeren hier een ander prijskaartje aan hangt dan wanneer het maar om één meubelstuk gaat.
 • Kunnen wij het meubeltransport inplannen in een combirit? Hoe flexibeler wij uw meubels kunnen afleveren / ophalen, des te makkelijker wij dit kunnen inplannen in een combirit. Stel dat u eigenlijk op donderdag uw meubelstuk wilt ontvangen, maar wij op zaterdag toch al bij u in de buurt zijn voor het afleveren van meubels bij andere klanten dan scheelt dat ons en dus ook u in de kosten.
 • Moeten wij gebruik maken van een verhuislift? In sommige gevallen is het niet mogelijk om uw meubelstuk via de trap te bezorgen. Vooral in oude stadswoningen bevinden zich nog smalle en steile draaitrappen. We kunnen er dan beter voor kiezen om een verhuislift te gebruiken. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Vrijblijvende offerte voor meubeltransport

Bent u inmiddels al overtuigd van de voordelen die de meubeltransporteurs van Smaragd Express u te bieden hebben? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Dat kan heel eenvoudig door dit formulier in te vullen. We denken graag met u mee en wij sturen u zo snel mogelijk een passend transport- of verhuisvoorstel op maat. Een verhuizing is al mogelijk vanaf € 35,-. Wij bieden onze transport- en verhuisservice door heel Nederland aan en brengen geen voorrijkosten in rekening. Schakelt u binnenkort ook de specialisten van Smaragd Express in? Dan bespaart u een hoop tijd en energie bij het verhuizen van uw meubels.

Heeft u eerst nog wat vragen of wilt u meer informatie over meubeltransport? Bel ons direct op: 085 - 06 53 750
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange