Meubeltaxi

Ervaren meubel vervoerders

Heeft u meubels die goedkoop maar professioneel moeten worden vervoerd van A naar B? Dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres.

De Meubeltaxi service van Smaragd Express zorgt ervoor dat uw aangekochte of eigen meubels veilig en netjes worden getransporteerd van en naar iedere gewenste locatie in binnen en buitenland tegen zeer scherp tarief.Goedkoop meubeltransport

Wij kunnen zeer concurrende tarieven aanbieden indien wij uw opdracht kunnen combineren met bestaande ritten, door een goede en zeer strakke planning besparen we niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.

Indien u een specifieke datum wilt voor uw opdracht waarop niet gecombineerd kan worden krijgt u van ons alsnog een zeer scherp tarief.

Spoed Meubeltransport

Is er sprake van spoed? Dienen uw meubel(s) direct opgehaald en binnen een bepaalde tijd weer afgeleverd te worden, ook dan bent u bij Smaragd Express aan het juiste adres. Naast dat wij de spoed meubeltransport professioneel en vakkundig zullen uitvoeren, bieden wij deze ook aan tegen een zeer scherp tarief.
Vraag hier direct een offerte aan of bel ons op: 085 065 3750

U kunt onze Meubeltaxi Service o.a. inzetten voor:
Bed Vervoeren
Bank Vervoeren
Kast Verhuizen
Keuken Transport
Piano Vervoeren

Staat uw meubelstuk hierboven niet omschreven, neem gerust contact met ons op, de meubeltaxi service van Smaragd Express heeft altijd een passende en betaalbare oplossing.
Smaragd Express biedt professioneel maar betaalbaar transport voor ieder budget, waarbij u uit mag gaan van een zeer hoog service gehalte met als doel uw opdracht met succes uit te voeren.
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange