Keuken transport

Hebt u uw oog laten vallen op een mooie tweedehands rustieke keuken? Of hebt u reeds een nieuwe industriële keuken besteld? Fantastisch! Dan kunt u alvast uitkijken naar uw nieuwe aanwinst en de momenten die u erin zult doorbrengen. Er resten na de aankoop dan wel nog: het keuken transport, de keuken montage en eventueel de demontage van uw keuken. Misschien zoekt u hiervoor nog een betrouwbare en professionele hulp?

Verhuis- en (de)montagebedrijf Smaragd Express biedt u de beste service aan een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod aan diensten voor keuken transport en montage, maar ook voor het demonteren van keukens kunt u bij ons terecht. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.Uw keuken snel verhuizen tegen een voordelige prijs

Wanneer u net een (nieuwe) keuken hebt aangeschaft hebt u misschien de optie om eigen transport te regelen in plaats van beroep te doen op de transportservice van de fabrikant. U vraagt zich dan misschien af waarom u het heft in eigen handen zou moeten nemen? Doet u hier dan wel voordeel mee? Het is voor u namelijk belangrijk dat uw nieuwe keuken voorzichtig wordt vervoerd en netjes aankomt op haar bestemming. Belangrijk om weten is dat dit perfect mogelijk is met een professionele aanbieder van keukentransport als Smaragd Express.

Zorgvuldige planning

Onze ervaring met keukenfabrikanten heeft ons geleerd dat de levertijden voor nieuwe keukens lang zijn. De keukens worden dan wel keurig vervoerd, maar de wachttijden lopen behoorlijk op. Dit is als klant niet altijd vanzelfsprekend. Meer nog, het kan zelfs zeer vervelend zijn, zeker als u reeds een geruime tijd wacht. In zulke gevallen is het van belang dat het transport niet alleen keurig maar ook snel kan verlopen, zonder in te boeten op kwaliteit.

Daarbij is ook het tijdstip waarop de keuken wordt afgeleverd van fundamenteel belang. Onze planning wordt zorgvuldig opgesteld omdat het aflevermoment onlosmakelijk samenhangt met de montage en aansluiting van de nieuwe keuken. Deze aanpak zorgt ervoor dat u niet nodeloos lang hoeft te wachten om uw keuken effectief in gebruik te kunnen nemen.

Een vlotte service wordt bij ons dus gegarandeerd en dat steeds aan een voordelige prijs. Het transport bij Smaragd Express wordt namelijk zo ingepland dat onze monteurs gelijk de plaatsing van uw nieuwe keuken kunnen verwezenlijken. Op het door u gewenste tijdstip. Uw keuken kan ook door onze vakmensen netjes en op een professionele manier gedemonteerd worden. Contacteer ons vrijblijvend, vul het verhuisformulier in en wij bezorgen u een interessante prijsopgave.

Kwalitatief transport

Wanneer u net een nieuwe keuken hebt besteld, popelt u allicht van ongeduld om deze te gaan gebruiken. Of u hebt misschien een prachtige keuken ontdekt, tweedehands, en er is dan niet altijd evenveel tijd. Een snelle service is dan wenselijk, maar ook een degelijk transport is hierbij van belang. Of het nu gaat om een unieke gebruikte keuken, een splinternieuwe keuken of een toonzaalmodel? Iedere keuken dient in onberispelijke staat op haar bestemming aan te komen. Inzetten op kwalitatief vervoer is dan ook onze prioriteit. Bij ons staat bovendien de verhouding tussen kwaliteit en prijs voorop. Wij streven voortdurend naar de beste formule, op maat van de klant. Onze flexibiliteit en nauwkeurigheid garanderen een vlotte en professionele dienstverlening aan u als klant. Uw tevredenheid staat garant voor ons succes.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange