Keuken montage

Kocht u onlangs een unieke keuken, al dan niet gebruikt maar wel degelijk? Hebt u dit pareltje op de kop weten tikken op een tweedehandssite als Marktplaats? Of hebt u een showroom model kunnen scoren met een mooie korting, op voorwaarde dat u zelf instaat voor het vervoer van uw nieuwe aanwinst? Dan bent u aangewezen op eigen transport of een verhuisservice. Smaragd Express kan u helpen om alles vlekkeloos te laten verlopen.

De voordelen van onze keuken montage- en verhuisformule:

 • Eenvoudig en snel
 • Professionele service
 • Flexibiliteit
 • Tijdsbesparend
 • Goedkoop
 • Beschikbaar voor heel Nederland
 • De klant staat steeds centraal


Verhuizen en montage ter plaatse

Als u op Internet op zoek gaat naar verhuisbedrijven zult u versteld staan van het aanbod aan verhuisdiensten, in alle prijscategorieën. Het aanbod is énorm. Echter is in het merendeel van de gevallen enkel vervoer inbegrepen en hangt daar alleen al een stevig prijskaartje aan vast. Wanneer u uw keuken zelf dient te (laten) vervoeren is het om die reden handig als u het van dan af aan alleen verder kunt. Echter is het correct plaatsen van een keuken vakmanschap en is het raadzaam hiervoor beroep te doen op gekwalificeerde keukenmonteurs. Bij Smaragd Express bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden als diensten zowel het vervoer als de montage en demontage van uw keuken aan, tegen een voordelige prijs.

Prioriteit bij het plaatsen van uw (nieuwe) keuken is dat de montage uiterst zorgvuldig gebeurt, zonder beschadigingen. Uw tevredenheid staat voorop. We gaan daarom pas weg nadat u helemaal tevreden bent over uw nieuwe aanwinst. Overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vakkundig monteren

Zoals algemeen bekend is het bij het bestellen van een nieuwe keuken vaak lang wachten op de werkelijke levering. Vervelend is het dan wanneer de keuken niet gelijk wordt geplaatst. Smaragd Express biedt daarom ook de montage van de keuken aan als service. Ons team van keukenplaatsers heeft een passie en uitgebreide ervaring wat betreft het vakkundig monteren. Welk type keuken u ook heeft.

Wanneer u uw keuken heeft besteld wilt u die graag snel in gebruik nemen. Hierbij is het niet alleen van belang dat uw keuken snel wordt geleverd, ze moet ook worden aangesloten. Naast het moment van levering is dus ook het tijdstip van de plaatsing van fundamenteel belang. Wij zijn ervan overtuigd dat het afleveren, de montage en de aansluiting van een keuken hand in hand gaan. Om die reden maken vatten we onze planning zodanig op dat onze monteurs ineens ook uw nieuwe keuken kunnen plaatsen. Contacteer ons volledig vrijblijvend, vul het verhuisformulier in en wij bezorgen u een interessante prijsopgave.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange