Keuken demontage

Een nieuwe keuken besteld? Een sfeervolle keuken op de kop tikken? Ongetwijfeld kijkt u ernaar uit om in uw nieuwe keuken te vertoeven. Maar, u hebt misschien nog uw huidige keuken staan. Deze moet natuurlijk eerst nog gedemonteerd worden. Ook voor de demontage van uw huidige keuken kunt u een beroep doen op de diensten van Smaragd Express.Ons team van professionals is ervaren in het vakkundig demonteren van keukens, van welk type ook. Stevige aanrechtbladen als graniet en beton vormen voor onze mensen geen enkele uitdaging. Met onze ervaring halen we deze netjes weg, zonder probleem. Ons vakteam haalt uw keuken op de correcte wijze uit elkaar en vervoert deze ook met de grootste zorg. Wij doen het werk, netjes en professioneel, en voor u het weet kunt u genieten van uw droomkeuken die perfect in orde is.

Onze vakmensen demonteren uw keuken op professionele wijze

Hebt u een tweedehands keuken aangeschaft en bent u op zoek naar een professionele transportservice? Smaragd Express is een betrouwbare partner met oog voor kwaliteit en een vakkundige service. Uw keuken wordt door ons team keurig uit elkaar gehaald en vervolgens vervoerd naar het door u opgegeven adres. Indien u dat wenst kunnen we uw keuken hier ook ineens plaatsen en monteren.

Ontdek al onze diensten op onze website. Indien u vragen heeft, kunt u steeds contact met ons opnemen. Ook voor een prijsofferte mag u ons steeds vrijblijvend contacteren. Wij staan volledig tot uw beschikking.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange