Kast verhuizing

Snel uw kast op locatie

Staat u bij verhuizing het vervoer van een grotere kast te wachten? Van een wandkast, dressoir, linnenkast, vervoer van een kledingkast, wandmeubel, antieke meubel of audio/mediameubel? Dan piekert u waarschijnlijk over de combinaties van demontage, vervoer en bijkomende kosten. Smaragd Express denkt graag creatief en oplossingsgericht met u mee. Het vervoer van bijv. een meerdelige kledingkast vraagt natuurlijk de nodige zorg en aandacht. De kast wordt gedemonteerd voor transport. Beter dan het zelf te doen, kunt u ons vragen u daarbij te helpen.

Voor verpakking van deze kastdelen hebben wij materialen beschikbaar. Het valt aan te raden om de hoeken en scherpe kanten van de kastdelen en een eventuele spiegeldeur goed te beschermen voor het transport met karton, noppenfolie of krimpfolie.Tijdens het vervoer van bijv. een buffetkast werken wij uiteraard met verhuisdekens en spanbanden, zodat uw kast goed is beschermd tegen schuiven of stootschade. Al met al garanderen wij een makkelijke en snelle manier om uw kledingkast te vervoeren.

Flexibele bezorgservice

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op het moment dat wij in de buurt zijn. Op dezelfde manier leveren wij de meubels af wanneer we dat met een andere transportrit kunnen combineren. Ook de laatste loodjes verzorgen wij voor u. Behoefte aan vervoer van de kast naar een etage over de trap kunt u bij de offerte aangeven. Indien nodig kunt u ook een verhuislift laten inzetten, daarover kunnen wij adviseren.

Zo nodig helpen wij graag met demontage en montage op locatie. Dit en vele meer opties en services vindt u op ons online invulformulier. Smaragd Express. Ook voor het vervoer van uw bank, bed, matras, koelkast, vriezer, wasmachine, piano, kunstvoorwerp of motor.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange