Huur verhuislift v.a. €86 p/uur

Zowel zakelijke als particuliere verhuizingen kunnen veel stress met zich meebrengen, zeker wanneer u al uw spullen naar de zoveelste verdieping moet tillen. Gelukkig hoeft u uw rug niet te breken, want met een verhuislift staat de gehele inboedel met de minste moeite en in de kortste tijd precies waar u het hebben wilt. Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken om uw spullen naar boven of naar beneden te krijgen? Smaragd Express staat tot uw dienst!Onze verhuisliften

Bij Smaragd Express maken wij enkel gebruik van verhuisliften van de beste kwaliteit, waardoor u uw kostbare spullen zonder zorgen van de grond kunt laten tillen. Daarnaast mag u rekenen op de hulp van een ervaren operator die licht mee assisteert. De lift kan wel tot 400 kg aan gewicht tillen, waardoor we vrijwel alles voor u naar boven of beneden kunnen brengen! De lift is verbonden met het autochassis, zodat u gegarandeerd bent van een stevige en betrouwbare constructie. Hierdoor kunnen wij uw inboedel wel tot 25 meter tillen, dat staat gelijk aan de zesde of zevende verdieping (dit verschilt per gebouw).

Wat verhuizen we?

Doordat onze verhuisliften een capaciteit hebben van 400 kg kunnen we vrijwel alles voor u naar boven of beneden brengen. Heeft u een nieuwe wasmachine of droger gekocht? Dan helpen wij u graag verder. Tegelijkertijd zijn wij ook beschikbaar om bouwmaterialen of zelfs keukens naar uw verdieping te tillen. Natuurlijk zijn uw meubels – zelfs uw antieke salontafel of zware piano – bij ons in goede handen en worden kostbaarheden met de grootste voorzichtigheid gehanteerd. Tot slot zetten wij ons graag in voor de zakelijke verhuizingen. Het kan natuurlijk om de levering van een aantal nieuwe kantoormeubelen gaan, maar ook als uw hele kantoor van of naar een flatgebouw wordt verhuisd, staan wij voor u klaar.

Een verhuislift huren – hoe werkt dat?

Bij Smaragd Express staan wij niet enkel bekend om onze betrouwbaarheid, maar ook om onze flexibiliteit. Verhuizen is hectisch en om al het geregel heen, zit u wellicht ook aan werk of andere verantwoordelijkheden vast. Daarom kunt u onze hulp niet enkel overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend inroepen. Omdat wij zoveel verschillende services bieden, zijn wij per uur beschikbaar, maar u kunt een verhuislift ook voor een dagdeel of een hele dag inhuren. Om ervoor te zorgen dat u nooit meer betaalt dan nodig, kunnen wij bovendien ieder kwartiertje los in rekening brengen. Zijn wij bijvoorbeeld een uur en een kwartier bezig met het liften van uw inboedel, dan betaalt u enkel voor 75 minuten en niet voor twee uur.

Onze operators

Bij een verhuizing is het altijd alle hens aan dek. Alle hulp is welkom, of het nu professionele verhuizers of vrienden en familieleden betreft. Wanneer het aankomt op het bedienen van een verhuislift, wilt u echter een professionele operator aan het roer hebben die precies weet wat hij doet. Daarom hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over het lezen van een ellenlange gebruiksaanwijzing om vervolgens maar op het beste te hopen, wanneer u uw gloednieuwe wasmachine omhoog tilt. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt, sturen wij een operator met alle benodigde kennis op zak mee die licht mee assisteert. Elk beetje stress dat u misschien had bij het idee dat uw meubels tot wel 25 meter hoogte de lucht in worden getild, verdwijnt dan ook als sneeuw voor de zon.

Een veilige vlucht

Wanneer uw (kantoor)meubels omhoog worden getild, wilt u natuurlijk dat dit met zorg en aandacht gebeurt. Niemand wordt er gelukkig van, als u na de verhuizing ontdekt dat er een grote kras op uw leren sofa terecht is gekomen. Welk formaat uw meubelstuk ook heeft, alles wordt door ons met de grootste zorg behandeld, zeker wanneer het antieke stukken betreft. Wij maken gebruik van spanbanden, verhuisdekens en folie om uw inboedel of goederen de best mogelijke bescherming te bieden. Bovendien beschermen de verhuisdekens uw kozijnen, wanneer uw meubilair door het raam naar binnen of naar buiten wordt getild.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Smaragd Express biedt u de beste services voor de beste prijs. Wij zijn inzetbaar voor zowel zakelijke als particuliere verhuizingen en kunnen u verschillende diensten aanbieden. Zo zijn wij onder andere in te schakelen voor spoedverhuizingen, maar wij zijn ook inzetbaar als meubeltaxi. Wanneer u naar een flat verhuist, staan wij graag voor u klaar met onze sterke verhuislift en een ervaren operator. Wij zijn inzetbaar in heel Nederland en geen uithoek is ons te ver. Als u onze diensten wenst in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Apeldoorn of Den Haag, zult u genieten van het voordeel dat wij geen voorrijkosten rekenen. Staat uw verhuizing voor de deur? Schakel dan de hulp in van Smaragd Express! • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Een verhuislift huren? Dat is mogelijk bij Smaragd Express. Wij zijn actief in onder andere deze plaatsen maar ook in andere Provincies:
Secured By miniOrange