Extra Services diensten


Denk hierbij aan bezorgen op etages in bijvoorbeeld een flat, het demonteren en monteren van uw meubels of verhuis- en verpakkingsmateriaal. Geef uw extra's aan bij uw offerte aanvraag. Als u online een offerte aanvraagt, ontvangt u deze binnen maximaal één uur in uw mailbox. Wij voorzien onze klanten voor 95% binnen 10 minuten en bij grote verhuizingen binnen maximaal 1 uur.

Bezorgen op of verhuizen van etage

Smaragd Express kan uw goederen bij het ophaaladres halen of bezorgen op de etage waar u ze wilt hebben. Dat is dus geen probleem; meld het ons van te voren.

Verhuismaterialen

Smaragd Express gebruikt in haar verhuisservice voor veilig meubelvervoer pianorollers, hondjes, spanbanden etc. Zijn er speciale meubels of voorwerpen, laat het ons weten, dan houden we er bij de keuze voor verhuismaterialen rekening met deze extra service.

Extra verpakkingsmaterialen

Smaragd Express vervoert met grote aandacht. Wij gebruiken standaard dekens tijdens het transport voor uw meubels en goederen. Soms zal extra verpakking nodig zijn, bijvoorbeeld krimpfolie of bubbeltjesplastic. Zijn er al eerder lichte beschadigingen aan tweedehands meubels, dan nemen we daar met de opdrachtgever van te voren nota van.

Tijdelijke opslag

Geef bij de offerte-aanvraag aan of u tijdelijke opslag van uw spullen wenst.

Montage en demontage

Wilt u dat wij een kast demonteren of lampen losschroeven? Laat het ons bij de offerte-aanvraag meubeltaxi of verhuisservice weten of u montage wenst.

Verhuislift huren

Een verhuislift kunnen wij inzetten en op veel plekken in Nederland zelfs een verhuislift huren. We regelen deze op verzoek voor werk op etages. Indien u dit wenst, graag vooraf vermelden.
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange