Bedrijfsontruiming

Laat Smaragd uw bedrijfspand ontruimen

Zakelijke en betaalbare aanpak van uw bedrijfsontruiming. De diensten van Smaragd Express omvatten ook bedrijfsontruimingen in het hele land. Zo kunt u bij ons terecht als beheerders, eigenaar en verhuurder van winkel, kantoor en bedrijfspanden. Uiteraard werken we ook direct met bedrijven of huurders die zelf voor ontruiming zorgdragen.Aanleidingen bedrijfsontruiming

Er zijn diverse aanleidingen om tot een zakelijke bedrijfsontruiming over te gaan. We noemen een verhuizing door fusie of uitbreiding, een interne verhuizing of het totaal herinrichten van het bedrijfspand. Of, in ongunstiger gevallen, een faillissement of schade door brand, rook, water of andere oorzaak, waarna u de inventaris moet afvoeren.

Snel een bedrijfsontruiming regelen

Bij een bedrijf ontruimen komt veel kijken – zeker als u wilt dat het pand compleet leeg en bezemschoon wordt achtergelaten. Een bedrijfsontruiming vraagt ook om snel en precies werken.

Wat maakt deel uit van de ontruiming van een fabrieksruimte, kantoor of loods?
> Systeemwanden en –plafonds demonteren
> Tapijt- en vloerverwijdering
> Lichte herstelwerkzaamheden uitvoeren
> Inventaris afvoeren
> Afvalverwerking: professioneel, milieubewust en voordelig
> Bezemschoon opleveren
> Pand klaarmaken voor verkoop of nieuwe verhuur.

Bekijk ook onze aanvullende diensten!

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange