Bed verhuizing

Snel weer lekker slapen

Heeft u een slaapmeubel of toebehoren gekocht? Een bed, kinderbed, elektrisch verstelbaar bed, boxspring of slaapbank? Of lattenbodems, een bed-frame of pocketveermatrassen? Al dan niet inclusief matras? Soms is het vervoeren van het bed dan problematisch. Bijvoorbeeld via Marktplaats, een tweedehandssite, via ´vraag & aanbod’ in de supermarkt. Misschien via familie, vrienden of kennissen. In al die gevallen kan het vervoer naar huis of naar de afnemer een punt zijn. Hoe brengt u de hele vracht liefst in één over naar de bestemming?Soms is transport en levering door de winkel geen handige optie. Het is te duur, het duurt te lang u moet de hele dag thuisblijven voor de bezorging of de winkel bezorgt niet zelf. Ook showroom modellen van matrassen, bedden en boxsprings worden vaak niet door de winkel bezorgt, omdat ze er al weinig op verdienen. Wat als de bezorging lang gaat duren, terwijl uw matras gewoon klaar staat of het bed staat te wachten en u van het nieuwe slaapmeubel gebruik wilt maken?

Express en combiritten

Bij vervoer van een slaapmeubel gevallen biedt de meubeltaxi van Smaragd Express uitkomst. Als u aangeeft, waar en wanneer het transport het best kan plaatsvinden, dan spelen wij daar met onze planning daar handig op in. Met wat overleg hoeft u er zelfs niet bij aanwezig te zijn! Meubeltransport is uitermate geschikt voor een combirit. Dat bespaart ons een transportrit en u een flink stuk van de prijs.

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op het moment dat wij in de buurt zijn. Op dezelfde manier leveren wij de meubels af wanneer we dat met een andere transportrit kunnen combineren. Geef ons uw bereikbaarheid, alle ordergegevens en het bestelnummer door. En vul ons offerteformulier in. Dan geven wij u zo spoedig mogelijk onze scherpe prijs. Bij akkoord zorgt onze meubeltaxi voor het vervoeren van uw bed en alle toebehoren. En u mag ons betalen bij afleveren!.

Kijk ook naar transportmogelijkheden van onze meubeltaxi voor uw kast, dressoir of linnenkast, wasmachine, vriezer, koelkast, kunstvoorwerp, motor of scooter of piano.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange