Bank vervoeren

Fijn om te hebben, lastig te vervoeren

Kocht u een bankstel, 2- en 3-zits of ander zitmeubel? Of die hoekbank waar u al jaren van droomde? Proficiat! Volgende stap is, uw aangekochte bank ook vervoeren. Misschien sloeg u een slag op

In al die gevallen van ‘net-niet’ biedt onze meubeltaxi uitkomst. Geef aan, wat uw wilt vervoeren, de route en wanneer, dan spelen wij als Smaragd Express daar handig op in. We kunnen het zo afstemmen dat u er zelf niet bij aanwezig hoeft te zijn! Transport van een groot zitmeubel is ook heel geschikt voor een combirit. In dat geval hebben wij een transportrit minder, en u bespaart een flink stuk van de prijs.

Snel geleverd, scherpe prijs

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op het moment dat wij in de buurt zijn. Op dezelfde manier leveren wij de meubels af wanneer we dat met een andere transportrit kunnen combineren. Geef ons uw bereikbaarheid, alle ordergegevens en het bestelnummer door. En vul ons offerteformulier in. Dan geven wij u zo spoedig mogelijk onze scherpe prijs. Bij akkoord zorgt onze meubeltaxi voor het vervoeren van uw bank of zitmeubel. En u mag ons betalen bij afleveren!

Kijk op onze website meteen naar de vervoersmogelijkheden van onze meubeltaxi voor uw bed, matras of lattenbodem, kast, dressoir of linnenkast, wasmachine, vriezer, koelkast, kunstvoorwerp, motor of scooter of piano.

 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange