Aanvullende diensten ontruiming

Bijzondere Schoonmaak

Bijzondere schoonmaak of eindschoonmaak – laatste fase van woningontruiming. Soms is het voldoende om de woning bezemschoon achter te laten. Meestal wordt meer schoonmaakwerk vereist zoals vetvrij maken, nicotineschade herstellen of zelfs ontsmetten. Ook deze werkzaamheden voeren wij voor u uit. Vraag ernaar en wij nemen het mee in de offerte. Jarenlange bewoningssporen door nicotine, vet en kalk kunnen een flinke aanslag vormen. Badkamer, keuken en washok maken grondig schoonmaken nodig. Wij voeren dit uit, zodat een nette oplevering resulteert. Voor herstel van nicotineschade maken we graag aparte afspraken. Plafonds, muren en kozijnen, inclusief weghalen van behang of sauzen van muren kan namelijk nodig zijn.

Voorbeelden van bijzondere schoonmaak zijn: > De extreem vervuilde woning > Schoonmaak na overlijden > Schoonmaak van een plaats delict (in het bijzonder lijkvinding, incl. reinigen van lijkvocht)

Reparaties

U kent het wel, een woning of bedrijfspand komt leeg te staan en pas dan komen alle kleine defecten aan het licht. Een kapot stopcontact, deurklinken die blijven hangen of rammelen, een losse plafondfitting, gordijnrails, betimmering of vensterbank. Voor het opleveren of weer in gebruik nemen van de woning of bedrijfsruimte gaan wij aan de slag.

Smaragd Express streeft ernaar bij woningoplevering of de bedrijfsruimte in wenselijke staat achter te laten. Originele staat of in een geschikte gebruikstoestand. Vaak is het nodig om kleine of eventueel een grote reparatie uit te voeren. Wij tekenen daarvoor: de reparatieservice maakt deel uit van onze aanvullende diensten.

Als specialist in woningoplevering pakken wij de uitvoering van kleine reparaties bij verhuizing op wanneer dat nodig is. We refereren daarbij naar de eisen van de eigenaar. In geval van een woningbouwcorporatie brengen we de woning bij oplevering in originele staat terug conform de vereisten.

Waar kunt u zoal aan denken bij kleine reparaties bij verhuizing en woningoplevering?

> Controle en herstel van diverse betimmering
> Vervangen sanitair inclusief kranen
> Stucwerk
> Schilderwerk
> Controle, stellen of vervangen van inpandige deuren
> Controle en vervangen van hang- en sluitwerk incl. sloten
> Reparaties op balkon en terras en in de tuin

Tuin oplevering

Tuin oplevering en het klaarmaken van terras of balkon. Dat hoort ook bij de ontruiming van een woning. Het is een aanvullende dienst, die er uiteraard bij hoort en die u werkelijk zou gaan missen als er geen werk meer van werd gemaakt. De eigenaar, koper of andere toekomstige gebruiker zal het appreciëren. Dit betaalt zich in klinkende munt en dankbaarheid.

Nette tuin oplevering is dus ook belangrijk. Onderschat dit niet, want de tuin is meer dan ooit bepalend voor het aanzicht van de woning en wooncomfort. Voor sommigen is het een tweede huiskamer. Als u midden in een verhuizing zit, bent u niet bezig met het tuin klaarmaken of met terras of balkon. Logisch, want dat kost tijd, lichamelijke inspanning, kennis van beplanting én passende materialen die je ook nog eens bij de hand moet hebben.

Wat houdt onze inzet bij het tuin oplevering in?

We denken aan:
> Herstellen van schuur, schutting, afscheiding en hekken
> Vrij maken van onkruid en eventueel zwerfvuil of grofvuil
> Bestrating herstellen of alsnog aanbrengen
> Schutting plaatsen of verwijderen
> Buitenschilderwerk van houten delen en kozijnen
> Tuin terugbrengen in oude staat

Alles uiteraard naar wens en indien nodig. We lopen samen door de tuin om dit te bekijken en zullen onze offerte daarop aanpassen.
 • Dennis Baltes
  Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • Mej Mulder
  De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Elly Brasser
  Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Natascha
  Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Stephanie
  Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Sophia Gulmetov
  Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov
Secured By miniOrange